Szynszyl Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam kiedyś mój brat zassał mod/skrypt umożliwiający wiele zmian począwszy od stanu gotówki po zmianę swoich instalacji i stacji w sektorach w panelu gry nazywało się to CHYBA edytor skryptów ale głowy nie dam bardzo zależałoby mi na jego odszukaniu przeglądałem różne tematy i fora ale nie udało mi się znaleźć mam wersje z polskimi napisami bardzo proszę o pomoc.P.S. Jeśli taki temat już był to przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 skrypt: Cheat by LV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A gdzie go mogę znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 TutajGoogle nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Taaa google nie gryzie szkoda że szukałem w nim i znalazłem to co ty czyli nic... Bo ten link który podałeś prowadzi donikąd wiec zapytam jeszcze raz mógłby mi ktoś pomóc?? Byłbym bardzo wdzięczny...EDIT: Już nieaktualne znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 http://forum.egosoft.com/viewforum.php?f=66 - tutaj poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To jeszcze lepiej tutaj http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 CytatTaaa google nie gryzie szkoda że szukałem w nim i znalazłem to co ty czyli nic...Logiczne, że masz google.pl, więc gdybyś wszedł na link podany przez mnie i wykonał dwie proste czynności tj. zaznaczył w googlu opcję :Szukaj w internecie" i wcisnął enter, pierwszy odnośnik stanowiłby odpowiedź na Twoje pytanie. Wpisałem już zagadnienie i wystarczyły dwa ruchy myszką, bo przecież google nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotnikus Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Heja zainstalowalem tego czita zarzucilem vahalie ale nie moge dodac tych dzial ziemskich a wlasnie dlatego to odpalilemwie ktos jak to zaladowac bo jestem ciekawy jak wygladaja te dziala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 FAQ #37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi