Volvez Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 -Lokalizacja 5 ninów* od ula. Statek Koton (kha'cki M4)-- Pospieszcie się z tymi hontami (kha'cki TL górnik). Jeśli nie będziecie mieli pełnych ładowni za 2 godziny** to was zuutylizują. - Powiedział młody kha'ak z nierozwiniętymi skrzydłami- Zamknij się ty głupi rutta***, nie będzie mi taki młody truteń gadał co mam robić.- W przeciwieństwie do ciebie nie zabrakło mi punktów by zostać pilotem myśliwca. - odpowiedział chichocząc truteń w myśliwcu.- Spadaj! - Odparsknął spasły pilot honta.- Do wszystkich trutni! Odległe światy wypowiedziały nam wojnę! Musimy bronić naszych gniazd! Niech wszyscy piloci powyżej 45 punktów zgłoszą się do najbliższych stacji wojskowych! - Wykrzyknął głos w komunikatorze.- A żebyś wiedział, że będę spadał. Jadę na wojnę.- A żeby cię tam zabili! gnoju! Parę godzin później, na stacji wojskowej.Mój statek dołączył do bryły w hangarze, a ja sam poszedłem na odprawę. Dookoła było sporo trutni, przeważnie były to już w pełni rozwinięte osobniki. W sali rozległ się głos Matki roju. - Moi drodzy poddani, nasze królestwo zostało zaatakowane przez siły Odległych Światów. Żądam od was najwyższego poświęcenia w tych trudnych chwilach. - Żadne podpisy i przysięgi nie były potrzebne. Skoro królowa czegoś żąda to nie można z tym dyskutować.W pośpiechu opuściłem salę by wejść mogli kolejni rekruci. Gdy dotarłem do hangaru zobaczyłem, że mój koton został włączony w klaster. Zdziwiony tym faktem poszedłem do kierownika doku. - Dokąd leci ten Kha'ren (Klaster) ? - spytałem kierownika - do przetwórni Nividium - A po co? - Przerobią go na kilka ruków (M5) - A ja to czym będę walczył?! - Spokojnie mały, dostaniesz nowego kotona, wersja military hehe - Już się do niego przyzwyczaiłem - A co to za różnica? Wszystkie kotony są takie same - W sumie racja. Gdzie mam odebrać nowego? - Sam przyleci. Ra'an (M1) jest już w drodze. - W takim razie ja idę coś zjeść. Do widzenia - PaCDN.______________________________________________________________nin* - 1nin = 2,6 unów.godzina** - No co??rutta*** - Obraźliwe określenie trutnia z wrodzoną wadą skrzydeł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts