nihilius77 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Mam problem ze statkiem ARAN.Pokrótce opiszę o co chodzi.Podczas jednego ze skoków rozproszonych w Nieznanym sektorze znalazłem opuszczony statek ARAN. Fajne cacko więc go przejąłem, wleciałem do niego hyperionem poprzenosiłem co potrzeba i wróciłem do znanego wrzechświata. Wszystko fajnie tylko że statku nie widac na mapie ale jest widoczny na liście posiadanych statków.Dodam jeszcze że stateczek pozyskałem dzięki SCS.Czy ktoś miał podobny problem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Z tego co pamiętam to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 WitamArana, którego można znaleźć widać tylko w spisie własności. Ale czy Arana lub Stateku Naprawczego kupionego w stoczni Gonerów też nie widać na mapie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Te kupione jak najbardziej widać. Przynajmniej u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Aha. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macyek09 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kilka razy udało misię spodkać tego arana po skoku rozproszonym ale jego sie chyba nieda przejąć jest niewidoczny dla graviaru niewim jak wy go przejeliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Co ma widoczność na radarze z przejmowaniem? To że jest niewidoczny na radarze, to takie utrudnienie, aby nie można go było łatwo wypatrzyć po wykonaniu skoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macyek09 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No cóż moż kiedyś z nim pokombinuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi