Sorkvild Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kiedy one sie pojawiaja, w jakim momencie gry. W sumie mam juz niezly nalot i kilka stateczkow, ale misje to tylko z bbsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 a w różnych miejscach: OTAS np. jak wlecisz do ich bazy to pytają cie czy przypadkiem nie widziałeś ich eksperymentalnego statku "Skarabeusz"Boroni - to z lotu że tak się wyrażę cie łapiąSohnen - z BBS dostajesz namiary na jakiś statek do Mealstorm lecisz i się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Aha czyli wszystko jeszcze mnie czeka i misje pojawia sie same. A coz rasami glownymi i gonerami, oni tez cos zlecaja w Xtm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Argoni, Boroni, Paranidzi, Gonerzy, OTAS, SohnenZ misjami tych ras ja osobiście się spotkałem nie wiem jak ziemniaki. może w 0.7.4 coś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A tak przy okazji. Mam problem. Dostalem od Sohenów misje (3 lub 4) tresc mozesz nam posluzyc lecac do sektora 5,11 <teladi fortune> oraz przeleciec korzystając z konwencjonalnego kolo ruda. Zamontowalismy w twoim statku specjalne urządzenie badawcze ... . O co chodzi skanowalem wszystkie asteroidy sprawdzalem kopalnie szukalem ladunku z rudą ale nic z tego. HELP . Bym poczytal na forum angielskim ale z tym to juz slabiutko heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Sorkvild: tu masz opis wszystkich misji XTM-a. Dowiesz gdzie można spotkać jaka misję i jakie warunki trzeba spełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To mi się podoba Jedna krótka, konkretna odpowiedź i sprawa jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 To pomoze ktos czy nie. Bym te misje na angielskim forum przejrzal ale angieski bardzo slabiutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 szotek:Temat był wałkowany na „niesłusznym” forum o tu: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=207636. Myślę, że to właśnie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Mam teraz problem z misja dotyczaca odzyskania Otas Scaraba. Po bardzo dlugiej zadymie udalo nam sie oslabic piracki galeon gdzie byl przetrzymywany scarab. Pirat mocno oberwal i wypuscil scaraba by ten mogl wrocic do swojej bazy w Akeelas Beacon. Eskortowalem scaraba cala droge od Bala Gi's Joy do Akeela's Beacon, a nastepnie wyladowalem w bazie Otas zaraz po scarabie. Po wyladowaniu otrzymuje wiadomosc taka sama jak na pocztaku tej misji, ze zaginal statek... blah blah blah. W nagrode mial na mnie czekac nowy scarab, ale niestety ... CO jest do cholery z tym grane ? Stracilem chyba ze 3 godziny na to, a tu takie cos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wlatując do sektora gdzie znajduje się Galeon ze Scarbem, masz skontaktować się z pomocnikami z OTAS. Jeśli któryś z tych statków zostanie zniszczony, lub gdy sam ich zniszczysz, bo więcej przeszkadzają niż pomagają, misja nie zostaje zaliczona. Aby misja została zaliczona do siedziby OTAS musi wrócić nie tylko Scarab, ale również te statki pomocników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zawzialem sie bo chce ten statek i udalo sie! Ale misja jest bardzo trudna. Niewiem jak u was, ale u mnie odgrywalo sie to w Bala Gi's Joy gdzie dodatkowo oprocz docelowego galeonu byl drugi galeon i karaka! Nie odpowiadalem na wiadomosci tych przeszkadzajkow z otasu dopoki zem nie wytlukl calej obstawy w postaci mysliwcow. Swiezo zdobyty wraz z prawie calym uzbrojeniem i tarczami LX bardzo sie przydal. Dopiero gdy wytluklem obstawe dalem polecenie by zaczeli atakowac galeon. W tym czasie musialem wywiesc w pole goniacy mnie drugi galeon i karake, potem szybki nawrot i zanim te giganty nawrocily zystalem jakies 8 km do przodu. Wowczas otasowcy zdjeli tarcze i troche nadryzli galleon, ja tylko wlecialem do srodka i zrobilem u w srodku niezle zlo. Problemem jest ,ze gdy kapitan sie poddaje i zgadza sie oddac skaraba, W miedzyczasie otasowcy wciaz do niego strzelaja i zanim kapitan wyda statek, jest juz zniszczony. (co zdarzylo mnie sie 3 razy wczesniej!) No i coz gdy statek zostal zwrocony ja musialem wyleciec z galeonu i w tym czasie oberwalem ciezka salwe z flak, odpalona z burty galeonu. Ogolem poszlo 75 kadluba, siadla tarcza i 2 plazmy. Troche ta naprawa bedzie kosztowalo, ale mam nadzieje ze scarab byl tego warty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Poczytaj sobie: Problem z przejęciem GaleonuJak nie cały temat to ostatnie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Co to jest ta: "Scrapyard" , do której muszę zadokować po misje?http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=6832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi