nameless one Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam, mam problem z X3 TC. Mianowicie zatrzymały mi się wszystkie jednostki sterowane przez komputer (od M5 do M1, przez TS ). Fabryki chyba też stoją. Wyjątkiem są nowo pojawiające się jednostki. Da się do jakoś ruszyć do przodu?Na wszelki wypadek podaję wersję TC 3.0skrypty:Explorer CE 1.2.2JSON paser library 1.1NPC BA 1.7.8SCS 1.21W Quickswap 1.03i bibliotekiCPC 1.41Ware Manger 1.01Wszystkie zainstalowane przez Plugin M Lite 1.20 i spolszczone.Jest to praktycznie nowa instalacja i od razu zainstalowany patch 1.0.1->3.0.Proszę o pomoc, bo nie mam ochoty zaczynać od początku. Niestety starsze stany gry nadpisałem przez nieuwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spróbuj (nie gwarantuje że zadziała):Magiczne Imię - wiesz chyba jak zmieniać?Edytor skryptów - na głównym oknie szukaj czegoś co nazywa się chyba (piszę z głowy, więc z niczego) Reinit Script Cache, uruchom tę opcję (enter) i zobacz co się będzie działo.Jeśli nie pomoże, to reinstal lub nowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Niestety nie pomogło. Pojedyncze statki są w ruchu, ale jak napisałem to pewnie są one nowe. Zobaczę czy reinstalka pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Niestety reinstalacja również nie pomaga. Nic to instaluję XTC i zaczynam od początku Sorry za 2 posty, ale nie pozwoliło mi edytować poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi