tellet Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Jako że to mój pierwszy post to witam wszystkich Na początku szło dobrze (może niezbyt dobrze- na początku miałem wywieźć gdzieś 16 połyskujących kryształów, których nie dostałem) kontakt i wywiezienie sprzętu...Teraz utknąłem przy dowiezieniu na sferę Dysona 213 płytek krzemowych. Jako, że hydra tego nie pomieściła ściągnąłem z drugiego końca wszechświata Orkę i zakupiłem te 213 płytek. Tylko teraz kulka nie chce się ze mną kontaktować... nie wiem czy trzeba mieć mniejszy statek ( a jak tak to jaki?) czy może muszę jeszcze raz zakupić płytki :F...Może miał ktoś taki sam problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macyek09 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Ale orka chyba nie może dokować w swerze dysona tak wogule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Żeby dostarczyć płytki musisz zadokować do sfery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 No i dokujesz na raty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts