Blantas Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Wlasnie wczoraj po prawie calym weekendzie skolnczylem fabule (wrazenia pomine, bo w wiekszosci pozostawiaja niesmak), a konczylem ja tylko dlatego, aby moc rozpoczac nowa gre jako ''Wr贸g Publiczny'' Ucieszylem sie wiec strasznie widzac ostatnia bitwe bo XTM w raz ze skryptami jest juz przygotowany w osobnym katalogu od dobrych dwoch tygodni. Wiec gdy spowrotem znalazlem sie w swoim Hyperionie szybko zadokowalem gdziekolwiek, na wszelki jeszcze save'a zrobilem i juz bylem w menu gl贸wnym, zaraz po tym nowa gra. I tu sie zatrzymalem z niedowierzajacym spojrzeniem. ''Gdzie jest Wr贸g publiczny?'' pytam siebie. Sa wszystkie stare profile, jeden nowy (dziki split) ale gdzie sa dwa pozostale, o ktorych jest w FAQ i w instrukcji. Moje Reputacja: u argon贸w to Obronca federacji, u boron贸w - obronca kr贸lowej, teladianie - czlonek zarzadu, paradianie - wedrowiec (wina fabuly), zas u split贸w - zaufany rodziny rhonkar. Moze tu cos nie gra, choc watpie.Odpalilem jeszcze XTM tak dla pewnosci ale tez nie bylo dwoch brakujacych profili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian_Wir Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Ko艅cz膮c fabu艂臋 odblokujesz tylko cz臋艣膰 profili - zale偶nie od reputacji jak膮 masz u poszczeg贸lnych ras. Aby odblokowa膰 wszystkie musia艂by艣 ko艅czy膰 fabu艂臋 kilka razy w r贸偶ny spos贸b, albo Spoilerdoda膰 odpowiedni wpis do rejestru: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 64be253ed0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blantas Posted August 11, 2008 Author Share Posted August 11, 2008 CytatAby odblokowa膰 poziomy zablokowane nale偶y sko艅czy膰 gr臋 z fabu艂膮. Jednak jedno sko艅czenie gry odblokowuje tylko trzy nowe poziomy.Czy FAQ tez cos pokszanilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Mi si臋 odblokowa艂y trzy. Mozliwe, 偶e akurat rangi jakie Ty mia艂e艣 w momencie uko艅czenia gry zadzia艂a艂y odblokowuj膮c tylko jeden nowy profil. Nie pierwszy raz gra p艂ata figle Odblokuj sobie wszystkie profile i problem z g艂owy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 FAQ by艂o pisane na podstawie w艂asnych do艣wiadcze艅. Mnie te偶 po sko艅czeniu fabu艂y odblokowa艂y si臋 trzy opcje startowe.Zr贸b jak pisze Azakal i po sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blantas Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 Nareszcie mi sie udalo odpalic XTM jako Wrog publiczny Na razie byl to tylko start testowy, na wiecej jak na razie nie mam czasu (przekleta niech bedzie fabryka w ktorej, jeszcze, pracuje) ale od piatku postrach, terror i zniszczenie zawita na dobre we wszechswiecie. No na poczatku bedzie to maly terror i male zniszczenia, postrachu tez na poczatku nie bedzie nie za wiele, ale w koncu sile mojej destrukcyjnej mocy odczuja wszyscy po stokroc HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....... ] Zas to wszystko dzieki waszym wskaz贸wkom, za co niezmiernie dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts