Jump to content

A mialo byc tak pieknie (problem z profilami startowymi)

Blantas
 Share

Recommended Posts

Wlasnie wczoraj po prawie calym weekendzie skolnczylem fabule (wrazenia pomine, bo w wiekszosci pozostawiaja niesmak), a konczylem ja tylko dlatego, aby moc rozpoczac nowa gre jako ''Wr贸g Publiczny'' 馃榾 馃榾

Ucieszylem sie wiec strasznie widzac ostatnia bitwe bo XTM w raz ze skryptami jest juz przygotowany w osobnym katalogu od dobrych dwoch tygodni.

Wiec gdy spowrotem znalazlem sie w swoim Hyperionie szybko zadokowalem gdziekolwiek, na wszelki jeszcze save'a zrobilem i juz bylem w menu gl贸wnym, zaraz po tym nowa gra. I tu sie zatrzymalem z niedowierzajacym spojrzeniem. ''Gdzie jest Wr贸g publiczny?'' pytam siebie. Sa wszystkie stare profile, jeden nowy (dziki split) ale gdzie sa dwa pozostale, o ktorych jest w FAQ i w instrukcji. Moje Reputacja: u argon贸w to Obronca federacji, u boron贸w - obronca kr贸lowej, teladianie - czlonek zarzadu, paradianie - wedrowiec (wina fabuly), zas u split贸w - zaufany rodziny rhonkar. Moze tu cos nie gra, choc watpie.

Odpalilem jeszcze XTM tak dla pewnosci ale tez nie bylo dwoch brakujacych profili.

馃榾

Nareszcie mi sie udalo odpalic XTM jako Wrog publiczny 馃榾 馃榾

Na razie byl to tylko start testowy, na wiecej jak na razie nie mam czasu (przekleta niech bedzie fabryka w ktorej, jeszcze, pracuje) ale od piatku postrach, terror i zniszczenie zawita na dobre we wszechswiecie. No na poczatku bedzie to maly terror i male zniszczenia, postrachu tez na poczatku nie bedzie nie za wiele, ale w koncu sile mojej destrukcyjnej mocy odczuja wszyscy po stokroc HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....... ]馃榾

Zas to wszystko dzieki waszym wskaz贸wkom, za co niezmiernie dziekuje.