Blantas Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wlasnie wczoraj po prawie calym weekendzie skolnczylem fabule (wrazenia pomine, bo w wiekszosci pozostawiaja niesmak), a konczylem ja tylko dlatego, aby moc rozpoczac nowa gre jako ''Wróg Publiczny'' Ucieszylem sie wiec strasznie widzac ostatnia bitwe bo XTM w raz ze skryptami jest juz przygotowany w osobnym katalogu od dobrych dwoch tygodni. Wiec gdy spowrotem znalazlem sie w swoim Hyperionie szybko zadokowalem gdziekolwiek, na wszelki jeszcze save'a zrobilem i juz bylem w menu glównym, zaraz po tym nowa gra. I tu sie zatrzymalem z niedowierzajacym spojrzeniem. ''Gdzie jest Wróg publiczny?'' pytam siebie. Sa wszystkie stare profile, jeden nowy (dziki split) ale gdzie sa dwa pozostale, o ktorych jest w FAQ i w instrukcji. Moje Reputacja: u argonów to Obronca federacji, u boronów - obronca królowej, teladianie - czlonek zarzadu, paradianie - wedrowiec (wina fabuly), zas u splitów - zaufany rodziny rhonkar. Moze tu cos nie gra, choc watpie.Odpalilem jeszcze XTM tak dla pewnosci ale tez nie bylo dwoch brakujacych profili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Kończąc fabułę odblokujesz tylko część profili - zależnie od reputacji jaką masz u poszczególnych ras. Aby odblokować wszystkie musiałbyś kończyć fabułę kilka razy w różny sposób, albo Spoilerdodać odpowiedni wpis do rejestru: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 64be253ed0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 CytatAby odblokować poziomy zablokowane należy skończyć grę z fabułą. Jednak jedno skończenie gry odblokowuje tylko trzy nowe poziomy.Czy FAQ tez cos pokszanilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Mi się odblokowały trzy. Mozliwe, że akurat rangi jakie Ty miałeś w momencie ukończenia gry zadziałały odblokowując tylko jeden nowy profil. Nie pierwszy raz gra płata figle Odblokuj sobie wszystkie profile i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 FAQ było pisane na podstawie własnych doświadczeń. Mnie też po skończeniu fabuły odblokowały się trzy opcje startowe.Zrób jak pisze Azakal i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Nareszcie mi sie udalo odpalic XTM jako Wrog publiczny Na razie byl to tylko start testowy, na wiecej jak na razie nie mam czasu (przekleta niech bedzie fabryka w ktorej, jeszcze, pracuje) ale od piatku postrach, terror i zniszczenie zawita na dobre we wszechswiecie. No na poczatku bedzie to maly terror i male zniszczenia, postrachu tez na poczatku nie bedzie nie za wiele, ale w koncu sile mojej destrukcyjnej mocy odczuja wszyscy po stokroc HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....... ] Zas to wszystko dzieki waszym wskazówkom, za co niezmiernie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi