Jump to content

Problem z misją (reputacja u piratów)

ARTii87
 Share

Recommended Posts

Mój problem polega na tym że nie mogę zrobić jednej z misji dla Gonerów.Chodzi o dostarczenie towaru do bazy piratów w Gaian Star.Bazę mam na czerwono i tu jest problem.Przeglądałem tematy a pro po poprawy reputacji i nic.Chciałem zhakować tą stacje ale tu jest kolejny problem taki że w Bright Profit odziwo niema bazy pirackiej.Towarzysze pomożecie ? 🙁

PS.Niema bazy pirackiej też w Nathans Voyage.Nie wiem co się dzieje.

Cytat

Czyli nawet jak mam ją na czerwono mogę dostarczyć ten towar ?

Przeczytaj uważnie w FAQ tej misji:

Cytat

Po zakupieniu wracamy do sektora Gaian Star. Habitat do którego mamy dostarczyć Teladuhuanę jest jednak wrogo do na s nastawiony i nie możemy do niego zadokować. Ma jednak ikonę fabuły, kiedy do niego podlecimy nawiązujemy łączność z osobą na pokładzie oznaczoną ikona fabuły(błękitna książka). Dokonuje on skanu naszego statku i po znalezieniu w ładowni Teladihuany wyraża zgodę na dokowanie. Habitat jest już przyjaźnie do nas nastawiony i możemy zadokować do niego.

Tak mam odpowiednią ilość Teladuhuany,min nie trzeba w tej misji.A co do sejwu to heheh gram na nim 17dni.Na początku robiłem kampanie potem przestałem i teraz chciałem dokończyć a tu zonk.

PS.Myślałem jeszcze o jakimś resetowaniu kampani ale sesu to raczej niema jak i tak ta stacja będzie na czerwono co nie ?

Fakt, wystarcza ziele, ja zawsze kupowałem jedno i drugie i miałem spokój, bo od razu kolejną misję zaliczałem.

Fabuły mają już tak, że lepiej je robić jednym ciągiem.

Reset, spowoduje, że będziesz musiał robić całą fabułę Gonerską od początku.

Cytat

Tak tak ale czy przez to że stacja jest do mnie wrogo nastawiona po resecie będzie na niebiesko , czy pozostanie na czerwono?

Zawsze będzie na czerwono, tak zakłada ta fabuła. Po to właśnie musisz zakupić Ziele, aby otrzymać glejt na dokowanie do niej.