Riess Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Drogie dzieci, pragnę was poinformować że obchodzenie banów poprzez zakładanie kolejnych kont kompletnie mnie nie rusza. Każde takie konto będzie kasowane wraz z wszystkimi wiadomościami zeń napisanymi.Nauczcie się płacić za swoje błędy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest berengar Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 CytatSkoro to napisałem to wiem, jak działa ta gra i jak działa system operacyjnyzwykłe przechwalanie się CytatŻe to, co podałeś działa na innych grach to co z tego ano to że pod TC również działa CytatTC troszkę różni się od innych gier brak konkretówCytat nie mieszaj ludziom w głowach ludziom miesza w głowach ten kto bzdury wypisuje czyli w tym przypadku tyProszę odnosić się do tematu wątku - LeWaR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted December 31, 2010 Author Share Posted December 31, 2010 Jeśli chcecie pomagać nam w uczynieniu forum lepszym, możecie zakładać tematy z uwagami w dziale sugestii i słać pm'y do zespołu. To co właśnie zaprezentował kolega berengar nie jest pomaganiem tylko zwyczajnym atakiem. Takie posty nic na lepsze nie zmienią tylko przysłużą się zagęszczaniu atmosfery na forum.Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 A bana na IP (dla tych co mają stale) nie da się dać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 CytatA bana na IP (dla tych co mają stale) nie da się dać?Jak życie znam to i to da sie obejść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucx Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ja mam zmienne IP pewnie wielu ludzi też więc to też nie pomoże .Ale odkop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts