Riess Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Drogie dzieci, pragnę was poinformować że obchodzenie banów poprzez zakładanie kolejnych kont kompletnie mnie nie rusza. Każde takie konto będzie kasowane wraz z wszystkimi wiadomościami zeń napisanymi.Nauczcie się płacić za swoje błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 CytatSkoro to napisałem to wiem, jak działa ta gra i jak działa system operacyjnyzwykłe przechwalanie się CytatŻe to, co podałeś działa na innych grach to co z tego ano to że pod TC również działa CytatTC troszkę różni się od innych gier brak konkretówCytat nie mieszaj ludziom w głowach ludziom miesza w głowach ten kto bzdury wypisuje czyli w tym przypadku tyProszę odnosić się do tematu wątku - LeWaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Jeśli chcecie pomagać nam w uczynieniu forum lepszym, możecie zakładać tematy z uwagami w dziale sugestii i słać pm'y do zespołu. To co właśnie zaprezentował kolega berengar nie jest pomaganiem tylko zwyczajnym atakiem. Takie posty nic na lepsze nie zmienią tylko przysłużą się zagęszczaniu atmosfery na forum.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 A bana na IP (dla tych co mają stale) nie da się dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 CytatA bana na IP (dla tych co mają stale) nie da się dać?Jak życie znam to i to da sie obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ja mam zmienne IP pewnie wielu ludzi też więc to też nie pomoże .Ale odkop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi