WoyTass Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dla zainteresowanych:Jest nowa wersja Roguey's X3 Mod - v3.1:http://roguey.freewha.com/gaming/pc/x3/ ... wnload.phpJako Kha’ak można mieć nawet własnego M0! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Takie szybkie pytanko czy wiadomo wam moze czy ten mod powoduje jakies konflikty z XTM?Lub czy wogole mozna je razem instalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STx89 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Nie próbowałem coprawda, ale szczerze wątpie, żeby taka możliwość istniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Troszke szkoda zalezalo mi najbardziej na jeszcze wiekszej ilosci statkow, te z podstawki juz mnie mecza, a tu jest ich calkiem sporo, a do tego sa zgromadzone w jednym miejscu. Sprubuje jeszcze dodac je osobno, moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 mody nie są kompatybilne pomiędzy sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi