Jump to content

Awaria Mamuta??

colombo
 Share

Recommended Posts

Guest berengar
Cytat

Uwaga! Problemy techniczne z linkami w pierwszym poście tego tematu. Jeśli ktoś potrzebuje jakiegoś spolszczenia,a otrzymuje komunikat o błędzie strony, to przypominam, że wszystkie te spolszczenia leżą na Mamucie w dziale Download: http://www.mamuthq.net.pl/download_11_X3-K ... zenia.html , gdzie można poszukać sobie odpowiedniego spolszczenia i pobrać.

Guest berengar
Cytat

Nie mogę nic sciągnąć ani wejść do forum na mamucie

oraz

Cytat

Ja wiem,co to jest mamut i skąd pobierać

Które z tych dwóch zdań jest prawdziwe? Według Arystotelesowskiej logiki którą się posługujemy (niestety chyba nie wszyscy) może być tylko jedno. Jeśli sam błąd tak cię podnieca to wyślij Lewar- owi wiadomość na skrzynkę dlaczego coś takiego się pojawia.

Guest berengar
Cytat

Pierwszy cytat mówi ze nie może korzystać z mamuta a drugi, że wie co to Mamut i jak go używać.

Gdyby wiedział co to mamut i jak go używać to nie miałby problemu z korzystaniem z jego usług. Dyskusja robi się troszkę śmieszna (Lewar zapewne ją wywali do kosza) więc może już zakończmy te śmieszne dywagacje.

PS Kolega ma jednak racje , jest jakiś błąd ale z tym to już do Lewara. Jeśli ci się nie chce czekać (nie wiem co on tam w Wigilie porabia) to napisz do których skryptów potrzebujesz spolszczenie (może któryś z forumowiczów takowe posiada i prześle ci je na pocztę).

Przytrzasnąłem sobie parę razy ręce klawiaturą, poczekałem i proszę: doczekałem się przeprosin, które niniejszym przyjmuję.

Potrzebuję :

Kalkulator kompleksu by Latach

[TC] Kalkulator Kompleksów pl

Inne skrypty na razie sobie odpuszczę.

Post do LEWAR-a jakiś czas temu wysłałem

Guest berengar

Źle cię zrozumiałem ponieważ parę dni temu sam pobierałem spolszczenia z mamuta i mnie także przywitał ten sam błąd. Myślałem że nic od tamtego czasu się nie zmieniło i że nadal da się normalnie pobierać. Do skryptów które podałeś niestety spolszczenia nie mam gdyż ich nie używam.

Mam problem z serwerem po aktualizacji. Gadam akurat z adminem serwera. Wieczorem powinno zagrać.

Edit:

Wyłączony Modrewrite. Lini są w długiej postaci. Po pliki wchodźcie na Mamuta i tam wyszukujcie.

Yacek: Nie poprawiaj linków z działu spolszczeń, ew. tylko z tłumaczenia TC.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...