Yacek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ktoś ostatnio narzekał że nie można handlować dużymi statkami ze stacjami. Na angielskim forum znalazłem dzisiaj fajny skrypt dla tejże osoby i innych chętnych. WinkBulk Transporter Upgrade - dzięki niemu możliwa jest wymiana na odległość nie większą niż 5km ze stacją z pokładu statku flagowego. Urządzenie można zakupić w teladiańskich dokach zaopatrzeniowych i kosztuje niecałe 500 000 kredytów.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=124830Instrukcja obsługi:1. Zaznacz stację z którą chcesz dokonać wymiany,2. Podleć do stacji na odległość poniżej 5km,3. Z poleceń Zwyczajowych wybierz Bulk Transporter Upgrade,4. Aby dokonać:a) zakupu - wpisz w pierwszej wartości " b ", sprzedaży - wpisz w pierwszej wartości " s ",5. W drugiej wartości wpisz ilość towaru,6. Ciesz się z udanej wymiany handlowej. Wink--------------------W mojej opinii fajny skrypt, jeżeli nie dbasz o zbytnie ułatwianie gry. Według mnie powinien kosztować zdecydowanie więcej i ta wymiana powinna też kosztować minimalnie więcej niż normalnie, tak mi się wydaje. Co do lokalizacji skryptu, to chyba nie trzeba zbytnio lokalizować, bo zbytnio wiele w samej grze na razie nie widziałem angielskiego tekstu, jednakże w pliku .xml o dziwo trochę tekstu było, tylko cholera wie jak on się ma do występowania w grze. Można zawsze spolszczyć nazwę urządzenia w grze. Co powiecie na Transporter Towarowy?Post Michała Rogowskiego na forum Ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax_PL Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Mam pytanko, z jakiej strony można ściągnąć ten skrypt.Z podanej wyżej nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 http://xudb.pl/topic/2203-baza-skryptow-i-modow-dla-gier-serii-x/Poszukaj w tej bazie skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi