Etzio Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 WitamZauważyłem że skafandry kosmiczne mają rożną prędkość.Oto moje pytania: 1.Czy można ulepszyć skafander kosmiczny tak żeby był szybszy.2.Jeśli tak to jak to zrobić.Z góry dziękuje za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Kiedyś na skafandrze testowałem Cheat Package i normalnie za pomocą tego Cheata dodałem mu oprogramowanie S.E.T.A. Ale osobiście uważam, że oprogramowanie typu Polecenia Handlowe lub Bojowe MK I i MK II są bez sensu Ale czy można podkręcić prędkość takiego skafandra? hmmm.. dobre pytanie, tego to ja nie testowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro-Man Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 A ja bym do skafandra dodał możlwość instalacji dz. jonowego i Emiter Promienia Impulsowego.Ale problem z generatorami. Bo to w sumie skafander. A przy okazji skąd pobrać CP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Zdaje się że ktoś pisał iż do skafandra można zebrać SETA z przestrzeni, wyrzucone wcześniej z naszego statku. Więc nie ma potrzeby używania Cheat Package. Przynajmniej w tym przypadku.A sam CP można pobrać z tego samego forum Egosoftu co wszystkie inne skrypty, jest specjalny, przyklejony temat o nim na tamtym forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro-Man Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 No tak zapomniałem. Dzięki za przypomnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Zresztą z tego co ja pamiętam, to w czystej podstawce gry są dwa rodzaje skafandrów. Zwykły i zaawansowany. Jest jest jeszcze skrypt Improved Boarding, który zmienia wartości skafandrów w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYZIO Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 tak da się ulepszyć skafander do tych 28m\s i dodać S.E.T.A. a nawet zdalny system kupiecki Osłony niestety nie choć głos mówi zainstalowana , ale co z tego jak gra nie trzyma tych ulepszeń zaraz po wejsciu na statek skafander się resetuje . Więc to jest dobre pytanie czy można go ulepszyć czy jest jakiś skrypt pozwalający na utrzymanie apgreitu skafandra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Sprawdź pojemność skafandra. SETA bez problemu idzie bo sam tak robiłem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts