Gonsienica Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Leciałem sobie ostatnio przez Bala's Gi Joy, i widzę w oddali stacje której nie mam jeszcze na mapie. Więc się rozpędzam, lecę i mam ją w zasięgu. I co widzę? Spoiler Nie wiem czy to dodał jakiś skrypt ale mapa scropa tego nie widzi. Wie ktoś może co to jest, albo skąd się to wzięło? Stacja jest piracka ale mogę do niej dokować choć u piratów mam - 100000.Umieściłem w spoilerze bo obrazek jest duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 zaktualizuj mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nie chodzi mi o mapę. Chce się dowiedzieć czy ktoś to już widział, albo czy wie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 CytatNie chodzi mi o mapę. Chce się dowiedzieć czy ktoś to już widział, albo czy wie co to jest.Napisałeś, że mapa Scorpa tego nie widzi, więc otrzymałeś odpowiedź co zrobić by widziała.Podaj jakie masz skrypty. Mnie to wygląda na XTM-am, ale może jeszcze jakiś skrypt dodawał takie bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Skrypty jakie mam(przepisuje z listu Plugin Menagera):- TUBS- Weapons Changer- AL Competitors- Arena- BBS Ofers- Deathmath Arena Redux- Heavy Assault Technology- Stevio Shipyard- Stevio Weapons Dealer - Ammo Generator(to od MM)- BSE- SCS- Nividium mines- Yaki Armada- Gildia zabójców- BenCo pirate missions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi