Jump to content

2 Misja FF

nekkoru
 Share

Recommended Posts

Po pierwsze: witam wszystkich 馃

Po drugie: mam problem w drugiej misji FF z sektorem Khaak(krzak?) 931, a raczej z brakiem tego sektora (na mapie). Nigdzie mi go nie odnotowali i nie mam bladego poj臋cia gdzie skoczy膰. Teoretycznie powinien by膰 na po艂udnie od Interworlds i na wsch贸d od Aldrin, nie? Mam szuka膰 na piechot臋 czy co? Pomy艣la艂em 偶e to wina tego, 偶e nie mam (nie mia艂em) nawigacyjnych polece艅 MKI, zakupi艂em, nawet jeszcze raz do bazy wojskowej z M148 polecia艂em, ale nic.

Rozumiem wi臋c 偶e pierwsz膮 misj臋 wykona艂e艣? Je偶eli tak, to sektor z drugiej misji jest zaraz obok tego z pierwszej misji. O ile dobrze pami臋tam, to naciskaj ca艂y czas klawisz strza艂ki w d贸艂, a偶 w ko艅cu dotrzesz do tego sektora. Je偶eli to nie zadzia艂a, to fiufiuf... k艂ania si臋 nowa gra, lub re-instalka gry.

A tak w og贸le to ten temat nale偶y przenie艣 do dzia艂u FAQ misji i fabu艂.

No pierwsza misja to bitka z Xenonami w Black Hole Sun, nie? Potem lec臋 za Exterminatorem do Argon Sector M148, podlatuje do bazy wojskowej i dostaje zadanie sko艂owania satelity zaawansowanego, kupuje, aktualizacja cel贸w misji (Le膰 do: Khaak Sector 931), ale 偶adnego sektora na mapie <Sciana>. No nie m贸w 偶e 4 doby przy tej grze posz艂y na marne 馃

EDYTA:

Wczyta艂em starszego sejwa, tym razem wyposa偶ony w satelit臋 i ogniwka polecia艂em do Argon Sector M148, i zn贸w to samo, dostaje zadanie, ale brakuje sektora na mapie. Strza艂kami nic nie zdzia艂am (idzie do interworlds, potem do sacred relicts), pod "k" mam tylko Ksi臋偶yc. Mo偶e ma to co艣 wsp贸lnego z now膮 rang膮 (Operacja Ostateczna Furia - Rekrut 60%) ??

EDYTA 2:

MAM! Na strza艂kach nie sz艂o, ale po kilkukrotnym wci艣ni臋ciu "S" pokaza艂o si臋 ... daleeeko na po艂udnie (po艂udniowy wsch贸d). Temat do zamkni臋cia 馃榿

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...