Adrian_Wir Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ostatnio musiałem zmienić antywirusa (skończył się termin ważności kaspersky'ego) i zainstalowałem darmowy avast. Przy okazji zrobiłem format. Przed chwilką włożyłem płytę X3 do napędu i ku memu zdziwieniu avast wykrył Win32:Trojan-gen w e:\x3.exeKaspersky mi tego nie wykrywał. Domyślam się, że jest to fałszywy alarm, ale trochę się zdziwiłem. Szukałem jakiś informacji na temat tego szkodnika, ale na nic się nie natknąłem. Spotkał się ktoś z tym, albo wie co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Słabo szukałeś: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Avast sam siebie wykrywa jako wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nie ufaj antyvirusom, zaraź się sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Yacek - szukałem dobrze, tylko znaleźć nie umiałem:P Dzięki za link.O$$I - wiem, ale lepsze to niż nic. Jak będę miał chwilkę poszukam czegoś lepszego.Najważniejsze, że setupa nie zablokowało i gra działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STx89 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja jakos nie mam problemow z AVAST'em, ale rownie dobry jest darmowy AVG. Sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja bym z darmowych polecił NOD32, bardzo fajny antivirek. Przesiadłem się z avasta na niego i różnica jest kolosalna... Głównie w absorbowaniu pamięci systemowej, ponieważ avast jest pamięciożerny, a nodzik dosyć mało. I ochronę nienajgorszą zapewnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 CytatJa bym z darmowych polecił NOD32, bardzo fajny antivirek.Nie spotkałem się jeszcze z darmową wersją NOD 32 (jedynie trial) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja używam i chwalę sobie Avasta. I cyrku z X3 nie miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 CytatJa używam i chwalę sobie Avasta. I cyrku z X3 nie miałem...I ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 CytatJa bym z darmowych polecił NOD32, bardzo fajny antivirek.Zgadzam się, z Azakalem, NOD32 nie jest darmowy - to komercyjny program. Mam go w oryginale i płacę co rok za aktualizację. Za to faktycznie jest chyba niezły, wykrywa to co ma wykryć i właściwie wcale nie czuć, że działa sobie w tle . Osobiście wolę zapłacić kilkadziesiąt złotych i korzystać z w pełni profesjonalnego produktu, niż ryzykować z bezpłatnymi programami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja jestem wierny ZonaLabs I jeszcze czasami przeskanuje spy emergency Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi