WolfBlade Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 WITAM WAS WSZYSTKICH. Jestem tu nowy na pokładzie, w średniowieczu nowych żaków witano otrzęsinami.Ja wolałbym coś łagodniejszego jak Absolwent, wyborowa...Kontynuując chciałbym się przywitać z całą załogą tej jakeż pięknej stacji..Obiecuje że będę lojalny wobec was, moich przyjaciół i wobec kapitana .Trochę o sobieWiek - mam 15 latimię - Arturksywqa - Ar-chiadres - Darłowo - woj. zachodniopomorskieHobby - głównie gry, oo taak... w gry bym naparzał wiekami... , motoryzacja : głównie samochody, statki ( większe jednostki ) , jednostki latające, kosmos, zwierzęta.. to chyba tyle moje ulubione zwierze to wilk ( wnioskuje z loginu ).nie mam co pisać... WOLFBLADE OUT LOGOUT . . . . . . . . . . }{ completed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witamy na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 AVE WolfBlade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ave ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi