Gonsienica Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ... "rura" przechodzi przez środek stacji? Denerwuje mnie to bo jeżeli tak to będę musiał wydać 10mln by przesunąć stacje przed wybudowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie wiem o co ci dokładnie chodzi. Przesuń stację promieniem holowniczym.Zniszcz rurę i przesuń stacje.Lub to olej. To czy stacja wybuchnie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 W TC i Reunion zawsze gram bez rur (Tubeless Complex Mod), więc pewności nie mam, ale myślę, że jeśli od razu nie wybuchło ani nie słychać odgłosu kolizji to powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Przeniosłem tam asteroidy i wybudowałem na nich kopalnie( i nie wiem dlaczego ale się powiększyły ) i jak je połączyłem z kompleksem to te rury przechodzą przez środek każdej asteroidy. To wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Skoro to kopalnia, to nie dziwota że rury wykorzystują stare, nie używane tunele. A tak poważnie, strefa kolizyjna jest mniejsza niż tekstury asteroidy. Skoro jesteś w sektorze i nic się nie stało (nie wybuchło) to tak już będzie. Nie przejmuj się, a potraktuj to jako osobliwość gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dobra jak coś się stanie to napiszę. tunel kopalni to nie był bo podobną sytuację miałem w momencie podłączania elektrowni do kompleksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nawet, jak ustawisz dwie fabryki w tym samym miejscu to nic się nie stanie. Jak budowałem swój kompleks to dochodziły mnie takie mini odgłosy kolozji. Powęszyłem trochę i okazało się, że w jednym z miejsc postawiłem dwie fabryki . Jeśli chodzi o rury przechodzące przez kopalnie to nie przejmuj się - normalka. Nic nie wybuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 CytatNawet, jak ustawisz dwie fabryki w tym samym miejscu to nic się nie stanie. Jak budowałem swój kompleks to dochodziły mnie takie mini odgłosy kolozji. Powęszyłem trochę i okazało się, że w jednym z miejsc postawiłem dwie fabryki . Jeśli chodzi o rury przechodzące przez kopalnie to nie przejmuj się - normalka. Nic nie wybuchnie.Zależy w jakim trybie. W IS (In Sector) w pierwszej chwili nic się nie stanie, ale jeśli słychać odgłosy kolizji to te obiekty powoli będą tracić osłony, potem punkty kadłuba aż w końcu przynajmniej jeden z nich eksploduje. Jeśli ustawisz fabryki i nie będziesz wlatywał do tego sektora (OOS) to nic się nie będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 CytatCytatNawet, jak ustawisz dwie fabryki w tym samym miejscu to nic się nie stanie. Jak budowałem swój kompleks to dochodziły mnie takie mini odgłosy kolozji. Powęszyłem trochę i okazało się, że w jednym z miejsc postawiłem dwie fabryki . Jeśli chodzi o rury przechodzące przez kopalnie to nie przejmuj się - normalka. Nic nie wybuchnie.Zależy w jakim trybie. W IS (In Sector) w pierwszej chwili nic się nie stanie, ale jeśli słychać odgłosy kolizji to te obiekty powoli będą tracić osłony, potem punkty kadłuba aż w końcu przynajmniej jeden z nich eksploduje. Jeśli ustawisz fabryki i nie będziesz wlatywał do tego sektora (OOS) to nic się nie będzie działo.Ustawiłem w tym samym miejscu dwie fabryki (byłem w sektorze) i prócz opisanych wyżej objawów nic innego się nie działo. Nie straciły nawet 1 % osłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi