biesu98 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Czy istnieje mod do zmiany kolorów statków?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Z takim modem się nie spotkałem, ale kolory statków możesz w ograniczonym stopniu zmieniać we własnej HQ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Sa mody na podmiane strumieni wylotowych. Kazda rasa ma inny kolor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 a co ci się nie podoba w obecnych kolorach statków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Pewno nie tyle podoba co fajnie było by mieć np. Różowego Tyra.A wyloty od silników były by w kolorze tęczy. HEHE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 CytatPewno nie tyle podoba co fajnie było by mieć np. Różowego Tyra.A wyloty od silników były by w kolorze tęczy. HEHEMoże jeszcze znaczek Hello Kitty na kadłubie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biesu98 Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 CytatZ takim modem się nie spotkałem, ale kolory statków możesz w ograniczonym stopniu zmieniać we własnej HQ. a jak coś taliego zrobić?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Trzeba mieć HQ.W niej szukasz statku którego kolor chcesz zmienić i szukasz czegoś tam. Wielu opcji nie masz więc poszukaj opcji lakier, kolor czy coś tam. Ja ci dokładnie nie powiem bo w TC jeszcze HQ nie miałem.Tylko nie dziw się że statek ci znika gdy wciśniesz "skanuj". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Opcję przemalowywania statków znajdziesz w dolnej części okna zarządzania HQ. Wybierasz statek i ustawiasz odpowiednie wartości dla barwy i nasycenia. Trzeba trochę pokombinować, bo efekt końcowy zależy od statku na jakim to robimy. Z tym, że przy niektórych statkach efekt będzie bardzo ograniczony, a w niektórych wypadkach w ogóle nie będzie widać różnicy.Trochę na ten temat:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2009896#2009896http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=279864A tu przykładowe zdjęcie mojej splickiej części floty Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 CytatCytatPewno nie tyle podoba co fajnie było by mieć np. Różowego Tyra.A wyloty od silników były by w kolorze tęczy. HEHEMoże jeszcze znaczek Hello Kitty na kadłubie Po prostu weź proszki najlepiej taki biały... lub lekarskie ,,psychotropy" czy jakoś im tam. Kolory podobno przednie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts