Jump to content

Problem z PM i skryptami

Gonsienica
 Share

Recommended Posts

Mam problem z PM, a mianowicie gdy próbuję zainstalować skrypty autora innego niż Cycrow wywala mi taki błąd:

http://yfrog.com/3mproblemtvvj

Skrypty które nie działają:

- Stevio Weapons Dealer

- (Ten dodający 5 graczy sterowanych przez komputer)

skrypty które mi działają innych autorów:

- Nividium Mines

- BSE

- SCS ale go zainstalowałem ręcznie więc nie jestem do końca pewien czy to innego autora.

Problemy ze skryptami:

1. Zainstalowałem BSE, wgrałem spolszczenie. Niestety napisy są po angielsku a gdy próbuję wybrać Inne wartości wywala mi Readtexta. Gdy próbuję go zamknąć wywala mi następnego.

2. Zainstalowałem Ammo Generator, napisane jest że działa, mam spolszczenia, ale paczki amunicji się nie pojawiają.

3. Pewnego dnia patrzę na mape AP i co widzę? - Nowa stacja, Spilicka Stacja Handlowa, ale opis to Readtext, myślę że ma to coś wspólnego z Weapons Dealerem, ale on mi się nie zainstalował.

Może i powinno, tylko dlaczego nie informacji o PM Lite na forum X3R S&M, jest natomiast cały czas dostępny stary PM.

Informacja o tym jest w FAQ.

Nie wiadomo dokładnie jakiej wersji PM używa Gąsienica, to ty zasugerowałeś PM Lite, ja tylko daję info że PM Lite jest do TC.