Gonsienica Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mam problem z PM, a mianowicie gdy próbuję zainstalować skrypty autora innego niż Cycrow wywala mi taki błąd:http://yfrog.com/3mproblemtvvjSkrypty które nie działają:- Stevio Weapons Dealer- (Ten dodający 5 graczy sterowanych przez komputer)skrypty które mi działają innych autorów:- Nividium Mines- BSE- SCS ale go zainstalowałem ręcznie więc nie jestem do końca pewien czy to innego autora.Problemy ze skryptami:1. Zainstalowałem BSE, wgrałem spolszczenie. Niestety napisy są po angielsku a gdy próbuję wybrać Inne wartości wywala mi Readtexta. Gdy próbuję go zamknąć wywala mi następnego.2. Zainstalowałem Ammo Generator, napisane jest że działa, mam spolszczenia, ale paczki amunicji się nie pojawiają.3. Pewnego dnia patrzę na mape AP i co widzę? - Nowa stacja, Spilicka Stacja Handlowa, ale opis to Readtext, myślę że ma to coś wspólnego z Weapons Dealerem, ale on mi się nie zainstalował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jaką wielkość mają te pliki które nie działają ? Może po prostu źle się zapisały na dysku. Czy próbowałeś je rozpakować SPK Explorerem albo Script Packagerem (to narzędzia wchodzące w skład pakietu PM Lite) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 PM Lite jest programem do instalacji skryptów dla X3TC, dla X3R należy używać starego Plugin Managera 2.12, pobrać go można z przyklejonego tematu na forum Ego, dotyczącym skryptów i modów dla X3R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 CytatNew Plugin Manager Lite is availableThis should work for all games, X2, X3 Reunion and TC and will replace the old plugin manager completlyThread HereWedług twórcy powinno działać i przy Reunion. Skoro w rzeczywistości są jakieś problemy to może dodaj informacje o tym do FAQ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Może i powinno, tylko dlaczego nie informacji o PM Lite na forum X3R S&M, jest natomiast cały czas dostępny stary PM.Informacja o tym jest w FAQ.Nie wiadomo dokładnie jakiej wersji PM używa Gąsienica, to ty zasugerowałeś PM Lite, ja tylko daję info że PM Lite jest do TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mam wersje 1.20, może to zależy od wersji? złe pobieranie na pewno nie - pobierałem każde tak 3 - 4.Jeżeli to zależy od wersjii to prosze niech ktoś da link do pobrania, bo wtedy znalazłem wersje 1.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Stary (nie Lite) Plugin Manager: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=121351 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi