biesu98 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 poda ktoś SWmodTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 1. Opcja szukaj się kłania.2. Nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Cytatpoda ktoś SWmodTCA tak konkretnie to o co ci chodzi? Co to znaczy "poda ktoś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jestem młody i jeszcze trochę pamiętam te zwroty, Znaczy to mniej więcej tyle co "czy mógłby ktoś wskazać mi.." albo też "powiedzcie mi gdzie to znaleźć".Mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Poda mu ktoś słownik języka polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi