kipax1 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Otóż tak jak w temacie kiedy odpalam ów głowice w np kszackiego M2 magicznie leci ona w inną stronę tak jakby chciała ominąć kszaka.BA to nie wszystko raz nawet obróciła się i zaczęła lecieć prosto na mnie.Więc pytanie jak nią sterować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Musisz włączyć dodatkowy ekran/monitorek i kliknąć w niego, aby go aktywować. Widok musi być ustawiony na rakietę i wtedy możesz nią sterować, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 W sensie monitor w grze, czy trzeba kupić drugi ekran? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 W grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Próbowałem sterowania z monitora ale jakoś mi nie działało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 W TC nie próbowałem, ale w Reunion tak to właśnie działało. Może coś zmienili/zepsuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 CytatW TC nie próbowałem, ale w Reunion tak to właśnie działało. Może coś zmienili/zepsuli.Szczerze, to raz mi się to udało, próbowałem to powtórzyć po jakimś czasie i mogłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ja parę razy próbowałem i nic z tego nie wyszło, więc odpuściłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Jest taka rakieta AURORA. Oprócz tego, że można ją zdalnie zdetonować, to jeśli dobrze pamiętam również można nią sterować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipax1 Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 No jak tu czytam to chyba z tych głowic zrezygnuje ponieważ boje się o moje Torpedowce(Ciężka Nemezis).PS:Chciałbym się zapytać czy dobrze robię używając Ciężkich Nemezis jako Torpedowców ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Po to mamy tyle typów statków żeby robić z nich użytek Właśnie to jest wielkim plusem X'ów - każdy może grać po swojemu i nie ma tego 'jedynego słusznego' podejścia. Jeśli tylko te Nemezis dobrze spisują się w tej roli to ich używaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ja polecił bym Aresa, w obstawie bombowca i paru myśliwców, fregata wymiata ( <<<=== ale jedwabisty rym ! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts