kipax1 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Otóż tak jak w temacie kiedy odpalam ów głowice w np kszackiego M2 magicznie leci ona w inną stronę tak jakby chciała ominąć kszaka.BA to nie wszystko raz nawet obróciła się i zaczęła lecieć prosto na mnie.Więc pytanie jak nią sterować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Musisz włączyć dodatkowy ekran/monitorek i kliknąć w niego, aby go aktywować. Widok musi być ustawiony na rakietę i wtedy możesz nią sterować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W sensie monitor w grze, czy trzeba kupić drugi ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Próbowałem sterowania z monitora ale jakoś mi nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 W TC nie próbowałem, ale w Reunion tak to właśnie działało. Może coś zmienili/zepsuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 CytatW TC nie próbowałem, ale w Reunion tak to właśnie działało. Może coś zmienili/zepsuli.Szczerze, to raz mi się to udało, próbowałem to powtórzyć po jakimś czasie i mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja parę razy próbowałem i nic z tego nie wyszło, więc odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jest taka rakieta AURORA. Oprócz tego, że można ją zdalnie zdetonować, to jeśli dobrze pamiętam również można nią sterować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No jak tu czytam to chyba z tych głowic zrezygnuje ponieważ boje się o moje Torpedowce(Ciężka Nemezis).PS:Chciałbym się zapytać czy dobrze robię używając Ciężkich Nemezis jako Torpedowców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Po to mamy tyle typów statków żeby robić z nich użytek Właśnie to jest wielkim plusem X'ów - każdy może grać po swojemu i nie ma tego 'jedynego słusznego' podejścia. Jeśli tylko te Nemezis dobrze spisują się w tej roli to ich używaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja polecił bym Aresa, w obstawie bombowca i paru myśliwców, fregata wymiata ( <<<=== ale jedwabisty rym ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi