Gonsienica Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 1. Gdy raz kazałem mojej orce zbierać skały, wiadomo raz słychać że zdobyłem rudę, raz że krzem ale w pewnym momencie - asteroida. Myślę sobie dziwne, ale w ładowni tego nie ma.Gdy dostałem HQ patrzę - mogę dać tam tę asteroidę. Zajmuje ona 1 miejsca, sprzedać się da za 1cr ale w ładowni jej niema, wywalić się nie dawięc co to jest? 2 Chciałbym wybudować super kompleks ale mam mały problem, otóż czy da się odholować stację do innego sektora - na holu wykonać z nią skok przez bramę? Generalnie chodzi mi o kopalnię lub samą asteroidę.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 1. Nie wiem.2. Nie da rady, chyba że znajdziesz skrypt który pomoże ci spakować stację zpowrotem na TL'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 1. Najprawdopodobniej Bug gry. Jeszcze wiele takich sytuacji przed tobą .2. MOżesz spakować asteridę do TS/TL odpowiednim skryptem. Zajrzyj do tematu ze spolszczeniami. A jeśli nie będziesz czegoś wiedział to zajrzyj do odpowiednich tematów w dziale skrypty mody. Jest tam sporo o tym skrypcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi