Szynszyl Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Szukam skryptu, który sprawdzałby by mi ceny najkorzystniejsze ceny sprzedaży i kupna w zasięgu całego wszechświata. Ot po prostu zależy mi aby skrypt wyświetlał mi najniższa cenę zakupu i najwyższa sprzedaży dla wypranego towaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 O ile się nie myle to encyklopedia cos na temat cen pokazuje . A tak na serio był chyba jakiś taki skrypt w temacie ze spolszczeniami. Zaraz poszukam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 http://xudb.pl/topic/340-x3tc-spolszczenia-do-skrypt-w/ Skrypt 18 i 19 z powyższej listy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Kurde, właśnie mnie uprzedziłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Dzięki Panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Jeszcze raz wychodzi że temat o spolszczeniach przydaje się na dzień dobry w poszukiwaniu ciekawych skryptów Można też zawsze zaglądnąć do linka w mojej stopce o używanych prze zemnie skryptach i modach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts