Szynszyl Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Szukam skryptu, który sprawdzałby by mi ceny najkorzystniejsze ceny sprzedaży i kupna w zasięgu całego wszechświata. Ot po prostu zależy mi aby skrypt wyświetlał mi najniższa cenę zakupu i najwyższa sprzedaży dla wypranego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 O ile się nie myle to encyklopedia cos na temat cen pokazuje . A tak na serio był chyba jakiś taki skrypt w temacie ze spolszczeniami. Zaraz poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 http://xudb.pl/topic/340-x3tc-spolszczenia-do-skrypt-w/ Skrypt 18 i 19 z powyższej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Kurde, właśnie mnie uprzedziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Jeszcze raz wychodzi że temat o spolszczeniach przydaje się na dzień dobry w poszukiwaniu ciekawych skryptów Można też zawsze zaglądnąć do linka w mojej stopce o używanych prze zemnie skryptach i modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi