Xenon.Q Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No i znów problem z mojej strony... A więc gra "Stubbs The Zombie in Rebel Withaut a Pulse" po włączeniu normalnie wchodzi w "menu" zaczynam grać i po 5-10 minutach wychodzi błąd z Nie wysyłaj(każdy go chyba zna )no i kończy się to na pulpicie.Co zrobić?Może ktoś miał podobny problem...Lub jeśli ktoś wie jak go rozwiązać niech ten sposób tutaj napisze...Proszę Pozdrowieniä.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a jakiego masz antywirusa i w jakiej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Sprawdź w read me, czy gra nie wymaga otwarcia jakichś portów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nawet gdy wyłącze antywirusa to i tak jest ten sam problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ta gierka jest chyba nieźle zabugowana kiedyś miałem grac ale mi w czasie jednej misji wywalało do pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 A więc widzisz Kapitan mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 masz problem w następnej misji po tej co się jeździło szambowozem (lol) ?Mi tam się psuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Właśnie wtedy zaczeły się problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 hm,może jakieś patche są na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi