Xenon.Q Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Witam,starszych użytkowników oraz tych co są nowo przyjęci do forum Ja mam na imię Radek i mieszkam w średnim mieście pod nazwą Piła mam 29 lat i pracuje jako żołnierz zawodowy. Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum oraz tych którzy 'Jeszcze' w nim nie należą...PS:Dla tych którzy nie są zarejestrowani na forum polecam rejestracje jest tutaj miły klimat i raczej nikt Was tutaj obrażać nie bendzie zachęcam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Witam armię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Ty juz sie tu zadomowiles, choc oficjalnie przywitanie sie tez nalezy Pozdro dla zolnierza polskiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts