Xenon.Q Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam,starszych użytkowników oraz tych co są nowo przyjęci do forum Ja mam na imię Radek i mieszkam w średnim mieście pod nazwą Piła mam 29 lat i pracuje jako żołnierz zawodowy. Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum oraz tych którzy 'Jeszcze' w nim nie należą...PS:Dla tych którzy nie są zarejestrowani na forum polecam rejestracje jest tutaj miły klimat i raczej nikt Was tutaj obrażać nie bendzie zachęcam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam armię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ty juz sie tu zadomowiles, choc oficjalnie przywitanie sie tez nalezy Pozdro dla zolnierza polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi