OpoXavier Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Po walce został taki oto bezkolizyjny wrak teladiańskiego Jastrzębia, który można zobaczyć od środka (kilka ujęć)Przelot 1Przelot 2Przelot 3Przelot 4Przelot 5Przelot 6Przelot 7Przelot 8Przelot 9Przelot 10Przelot 11Przelot 12Przelot 13Przelot 14Przelot 15Przelot 16Przelot 17Przelot 18Przelot 19Przelot 20Przelot 21Niestey nie do przejęcia, po prostu zapomniał wybuchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z każdym statkiem tak można zrobić po prostu wystarczy zasejwować grę w momencie gdy zbiera mu się do wybuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A ja mam patent na obejrzenie statków od wewnątrz w czasie gry, bez sejvowania przed wybuchem i bez powodowania kolizji... Wystarczy wybrać którąś z bram sektora, wybrać widok z kamery zewnętrznej, oddalić na maxa pole widzenia i namierzyć jakiś okręt (ideałem jest wchodzący/wychodzący do/z bramy), a potem umieścić kamerę w jego środku. Mam nawet taki filmik zgrany frapsem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A mi to przypomina bezkolizyjny asteroid z Looman. Legacy. Pewne jego elementy były transparentne, a inne nie, leciało się naprzód i nagle bum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g371n Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To ja dodam od siebie że da się wlecieć w Mamuta. Wlatujecie przez jego dok tak jakbyście dokowali. Wylatujecie tą samą stroną. Uwaga na ściany. Będąc w środku można się poobijać. Jego zewnętrzne powłoki w środku nadal są kolizyjne.To samo próbowałem raz z Orką ale mi nie wyszło. Być może dlatego że jej dok jest ukośny. Może wlatuje się w nią inaczej. Nie sprawdzałem tego dokładniej. Nie sprawdzałem też innych statków ale co do Mamuta jestem pewien.Edit:Przypomniało mi się też że zdarzało mi się wlecieć w Kaczkiego Niszczyciela. Siedziałem mu w zadzie i traktowałem go Miotaczem Materii i na chwilę się zagapiłem przez co mój statek uderzył w jego kadłub i jakimś cudem wbił się do środka tj. przeszedł przez ścianę Niszczyciela i mogłem go atakować z jego wnętrza. Ostrzegam jednak że podczas takiego przebijania się zjeżdżają osłony i można się w rezultacie rozmazać o jego kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi