Lizard Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Z racji tej że zbliżam się ku końcowi pierwszej części gry X: Beyond the Frontier, mam zamiar rozpocząć rozgrywkę w X2 The Threat I tutaj mam pytanie, czy jest spolszczenie do tej że właśnie części gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 X2 wyszło po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tja, tylko ja mam wersję angielską. Dlatego zapytałem się czy jest jakies spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 za polonizacje odpowiada chyba jakis pliczek, tylko ktory to nie wiem. Gdybym wiedzial moglbym poratowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Plik tekstowy znajduje się w katalogu Dat i Cat 01 lub 02. Spolszczenie polega chyba na tej samej zasadzie co X3TC wystarczy zmienić w pliku lang z 44 na 48 i wstawić pliki spolszczone. W nocy przetestuje to i sprawdzę czy faktycznie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Poszukaj pliku lang.datzawartość zmień z 44 na 48...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi