kipax1 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam gram w CS'a Source już 3 lata i wszystko ok normalnie śmigałem ale ostatni tydzien to istne kpienie sobie ze mnie Steam nic nie sciąga wszystko inne co używa neta wyłączone a tu prosze normalnie na serwerze ping 30-40 teraz 325-678 ktoś mi pomoże ?PS:CSS jest czysty zero modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A czy ostatni kupiłeś nowy ruter i czy przypadkiem nie jest bezprzewodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witamy w TP s.a. Trzy lata temu do serverowni GTS w warszawie miałem 30ms, pewnego dnia skoczyło do 125s, i tak jest do dziś. Mnie to specjalnie nie rusza, ale mój sąsiad próbował walczyć i poddał się. Szkoda czasu walić głową o betonowy blok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 mam bezprzewodowyPS ja moge walić głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 U mnie tak było że ping mimo że miałem dwa razy szybszy net (512 vs 251) jak kolega skakał mi do 1000. A jemu śmigał bez zacięć. Zacząłem badać czemu tak jest, i doszedłem do wniosku że jego reuter jest obok komputera (odległość mała, mniejszy ubytek połączenia) a u mnie jest w innym krańcu mieszkania. Zainwestowałem w kabel i jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 no u mnie to nie problem ponieważ Router stoi NA komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Więc nie wiem. Może to tymczasowe, może trwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 zauważyłem że rano pomiędzy 8:00 a 9:35 pingi są normalne hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Może ktoś ci kradnie sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wiele moze byc powodow. Przypadkiem nie masz wlaczonego torrenta gdzies w tle albo skanera wirusow online ? U mnie kiedys tez zaczelo mulic na jednym serwie to ustawilem rate i cmd/update rate jak powinno i wszystko wrocilo do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Masz zabezpieczoną sieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi