kipax1 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No i już temat z komentarzami zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Tak pomyślałem że polecenia wydawane przez komputer mógłbyś oprawić z zielony kolor, bardziej przypominało by język maszynowy komputera. A wygladało by to tak.Polecenie:Włączyć komputer.....................BŁĄD SYSTEMU................Polecenie:Restartuj Komputer......................BŁĄD SYSTEMU...............Polecenie :Restartuj komputer..............Błą[Uderza w komputer].....System Uruchomiony pomyślnie.....Podaj Hasło i login:3ert365*******W każdym bądź razie będę śledził przebieg twojego opowiadania JA nigdy nie miałem przyjemności zagrać w Mass Efect a słyszałem że jest fajna, może kiedyś.... Z "szuterów" to grałem tylko w Fallout 3 i Aliens Vs Predator 2, generalnie nie przepadam za takimi gierkami. Ale Fallout 3 jest naprawdę wspaniałą grą, chyba dlatego ze posiada kilka rodzajów gier w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No Lizard ja w Me1 też nie grałem tylko w Me2no i dzięki za pomysł z komputerem właśnie niedługo będę nową cześć publikował tylko jeszcze poszukać błędów i niedopatrzeń muszę i wstawie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I zmień podpis. Wali po oczach.Poza tym stosuj kropki, przecinki bo źle się czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Sanktuarium ze Strship troopers? całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ta PS przepraszam za to ze nie pisze ale... chociaż może napisze kolejna częśc jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba723 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Pisz dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi