El_Dar Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 mam pytanie czy ktoś używał Warsztatu na pokładzie Słonia?Wsadziłem tam warsztat i niestety nie moge go użyć. brak polecenia "rozpocznij naprawę ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zdaje się że na statkach TL nie można używać Warsztatu, ja próbowałem na Albatrosie i też nie było tej opcji. Tylko statki dodane przez XTM-a mogą korzystać z Warsztatu. Kup zdobądź Galeona, on się świetnie nadaje na Warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Galleon to lotniskowiec, wiec siłą rzeczy ma naprawiać myśliwce. TL to transportowiec i służy do czego innego niż naprawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ale dokować do niego statki mogą, więc jako mini lotniskowiec się sprawdza. Ja w pierwszej grze Albatrosa bardzo długo używałem jako mini lotniskowca, a wyposażony w ADP radził sobie też jako mini niszczyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 I do tego świetnie się nadaje - Słoń to taki lotniskowiec dla ubogich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja tam wolałem zawsze Albatrosa, w Słoniu trąba mi przeszkadzała, zawadzał nią o stacje jak dokował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 tak przypuszczałem ze chodzi o to że to TL no cóż trza będzie się galeona dochrapać narazie w uniwersum jest jeden i to daleko a gotóweczki mało by kupić ale coś się wymyśli a jeżeli chodzi o Albatrosa to wole Słonia, z wyjątkiem tarcz i pancerza, bije albatrosa na każdym polu: prędkość, zwrotność, siła broni, ładowanie broni, ładowanie tarcz pojemność hangaru. Jako lotniskowiec dla ubogich nadaje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Do Słonie nie włożysz ADP, a ta broń daje niezłego czadu i dlatego obstaje przy Albatrosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 może masz rację co prawda nigdy nie używałem tej broni choć nie lubiłem jak używano jej na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotnikus Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tak piszecie o tym warsztacie a jak to sie po angielsku nazywa bo nie moge znalesc tego w mapie scorpa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Nie wiem jak po angielsku będzie się to nazywało, ale poszukaj w siedzibie OTAS lub Splicki doku zaopatrzeniowym Thuruk's Beard, cena wynosi 1 845 524 kr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi