Rasalom Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Sprawa zaczęła się od tego, ze znalazłem sobie idealny sektor na założenie HQ.Ma jedne wrota, więc można go by opancerzyć, mnóstwo bogatych asteroidów, w tym 3 z Nividium, co zakładając, że mam mod dodający kopalnie tego surowca, zapewniłoby mi stały dopływ gotówki...Problemem było tylko to, że te jedyne wrota prowadziły do Xenońskiego sektora, który to najpierw musiał zostać spacyfikowany.Cóż; mając w zanadrzu Smoczy Pazur zaraz ostro się za to zabrałem.Problem pojawił się gdy rozpoczęła się wielokrotna kanonada z Gamma PPC. FPS z 45 spadł do 1, czyli grubo poniżej progu grywalnośći.W tym momencie po prostu odłożyłem pada i poszedłem na przekąskę. Jak wróciłem pozostały już tylko niedobitki, ale przyszło mi do głowy, że te PPC koniecznie trzeba czymś zastąpić.I stąd pomysł na PBC.W założeniu mają dawać pojedyncza; pełno burtową salwę, która, Będzie szybka i zabójcza, ale także ta pojedyncza salwa rozładuje akumulatory, na wzór Mobile drilling system.Problem w tym, że nie mam bladego pojęcia jak się za to zabrać.Znajdzie się ktoś, kto mi w tym pomoże, czy jestem skazany na żmudne błądzenie po omacku i notoryczną reinstalkę gry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts