robak_12 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam! Jestem nowym graczem w X3TC i gram Terranami. Problem w tym że odkryłem iż można zakupić w Legend's Home takie ustrojstwo jak napęd skokowy. Wszystko byłoby super gdybym mógł znaleźć wejście tzn bramę do Legend's Home a zatrzymałem się w Akeela's Beacon i bramy ani widu ani słychu. Pytanie czy wejście do tej lokacji uwarunkowane jest ukończeniem jakiejś misji czy jest ogólnodostępne od początku? Dodam że przebyłem kawał drogi mijając wszystkie lokacje potrzebne aby zdobyć ten dynks do zmian sektorów. Proszę o podpowiedz może jakieś screeny cokolwiek. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Brama jest ''na dole'' mapy tego sektora(akeela's beacon), wejdź w mapę i poobserwuj jak transportowce w linii prostej lecą w tamta strone i lec za nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak_12 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Znalazłem leciałem wprost za Transportowcami wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 A ja ogólnie szukałem legend's home. Teraz wiem gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi