maksym7 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam. Jak w temacie-podczas poruszania się po menu gry i przechodzenia na wyższy/niższy poziom menu statku/stacji mam denerwujące migotanie ekranu. Czy ktoś już miał taki problem? Czy zna ktoś rozwiązanie? Również w trakcie gry co jakiś czas pojawia się migotanie niezależnie czy SETA działa. Wszystko inne ładne i płynne. UWAGA-laptop Konfiguracja tu: Asus M51SN AS047CIntel Core 2 DuoT8300 2.40GHz 3MB FSB 800MHzRAM 3072 MBPrędkość dysku: 5400rpmNVIDIA GeForce 9500m GSVideo RAM: 512MB 1440x900Przekątna ekranu: 15.4"Vista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Takie cuda dzieją się często przez nieodpowiednie sterownik do grafy - może to jest problemem?Sam miałem setki podobnych problemów z różnymi grami na różnych sterownikach, aż w końcu znalazłem takie stery na których działa (nie migocze, nie pokazuje czarnych pasów itp.) wszystko.Możesz też spróbować wyłączyć (zmniejszyć) opcje graficzne w X3 po kolei, ponieważ może się okazać, że to któraś z nich powoduje ten problem )było by to również winą sterowników). Gdzieś tak miałem... i chyba przez AA to było, ale nie pamiętam już.Poza tym z Vistą są tylko problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 AA nie opłaca się używać przy wyższych rozdzielczościach. Spokojnie możesz to wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym7 Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dziękuje koledzy. Będę jeszcze kombinował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi