lakimakromedia Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 WitamOrganizuje event z wykorzystaniem gry X3-Reunion. Potrzebuje Waszej pomocy. Jako zapaleńcy znacie gre bardzo dobrze. Mianowicie potrzebuje misje/zadanie, które zajmie maks 6-7 minut. Może to być istniejąca misja czy też jakiś Wasz pomysł z wykorzystaniem tego co jest w tym wspaniałym świecie. Jest pewien szkopuł, "zadanie" to nie może polegać na samym locie gdzie nic nie będzie się działo, z prostej przyczyny - jest to nudne.Ja mam 2 pomysły:- wyścig który jest dostępny w grze - ale okręgi które trzeba zaliczać są zbyt słabo widoczne, no i wyścig szybko się kończy :/;- rozwałka - mamy do zniszczenia grupkę meteorytów w jak najszybszym czasie (zajmuje ok 5 min i są świetne widoki).Czekam na Wasze propozycje. Dla najlepszego pomysły nie wykluczona nagroda w postaci zgrzewki piwa (czyli jej równowartości w $, chyba że zwycięzca jest z Trójmiasta lub okolic ).Pozdrawiamlaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Wyczyść ten sektor jednym (nie przerabianym) statkiem z podstawki. http://img707.imageshack.us/img707/8553/xenki.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Cerber, że też wstydu nie masz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro-Man Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 .. Ile tam t' EGO.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Cytat.. Ile tam t' EGO.... Nie wiem, nie umiem do tylu liczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts