szotek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Otórz zdarzyła mi sie dziwna sytuacja. Odlecialem od habitatu piratów i po chwili dostalem ostrzerzenie : alarm! wykryto nietypowy ladunek i po chwili moj statek "wybuchał" lecz nikt mnie nie atakował. Ten wybuch zdjal mi osłony i uszkodził 50% kadluba. W wiadomosciach komputera pokladowego dostalem wiadomosc o rzeczach ktore zostaly uszkodzone. Co to bylo? :ph34: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 mina miażdżąca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Być może. No ale skąd wzięła się ona w ładowni. Zaraz po komunikacie alarm... zrobiłem save bo miałem zakupione polisy. Przed wybuchem wysiadłem ze statku i wyglądało to jakby wybuchał od środka. Jak to wytłumaczysz. Miał ktoś kiedyś podobną sytuacje????? :ph34: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie. Miałeś w BBS-ie informację o kupnie ochrony statku, zignorowałeś to i nie zapłaciłeś za ochronę, to i skutek masz. W zamian podłożono ci bombę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja tak kiedys mialem, to mi wysadzilo w powietrze ok. 50% kadluba i cale oslony Jachtu. Od tamtej pory zawsze robie save przed dokowaniem do Habitatow Piratow oraz do stoczni i dokow (w przypadku dwoch ostatnich z powodu tego, ze czesto dokuja potem za mna duze statki i podczas odlotu moj statek rozwala sie ze mna na pokladzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Teraz bedziesz musial sie "oplacac" u piratow bo jak nie to jacht pojdzie na zlom hie hie hie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasalom Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ta. Też mi raz tak zrobili. Przywołałem Cerbera z HQ (na wschód od Patriarch Rertreat) i wyparowałem bazę.Się nauczą gdzie ich miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi