szotek Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Otórz zdarzyła mi sie dziwna sytuacja. Odlecialem od habitatu piratów i po chwili dostalem ostrzerzenie : alarm! wykryto nietypowy ladunek i po chwili moj statek "wybuchał" lecz nikt mnie nie atakował. Ten wybuch zdjal mi osłony i uszkodził 50% kadluba. W wiadomosciach komputera pokladowego dostalem wiadomosc o rzeczach ktore zostaly uszkodzone. Co to bylo? :ph34: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Dar Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 mina miażdżąca ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szotek Posted July 26, 2008 Author Share Posted July 26, 2008 Być może. No ale skąd wzięła się ona w ładowni. Zaraz po komunikacie alarm... zrobiłem save bo miałem zakupione polisy. Przed wybuchem wysiadłem ze statku i wyglądało to jakby wybuchał od środka. Jak to wytłumaczysz. Miał ktoś kiedyś podobną sytuacje????? :ph34: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Nie. Miałeś w BBS-ie informację o kupnie ochrony statku, zignorowałeś to i nie zapłaciłeś za ochronę, to i skutek masz. W zamian podłożono ci bombę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starjacker0 Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Ja tak kiedys mialem, to mi wysadzilo w powietrze ok. 50% kadluba i cale oslony Jachtu. Od tamtej pory zawsze robie save przed dokowaniem do Habitatow Piratow oraz do stoczni i dokow (w przypadku dwoch ostatnich z powodu tego, ze czesto dokuja potem za mna duze statki i podczas odlotu moj statek rozwala sie ze mna na pokladzie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Teraz bedziesz musial sie "oplacac" u piratow bo jak nie to jacht pojdzie na zlom hie hie hie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasalom Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Ta. Też mi raz tak zrobili. Przywołałem Cerbera z HQ (na wschód od Patriarch Rertreat) i wyparowałem bazę.Się nauczą gdzie ich miejsce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts