Lizard Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Zainstalowałem program X3 ModManager i to nie pierwszy raz. Zawsze ten program instalował mi się bez większego problemu, w chwili obecnej w trakcie instalacji program informuje mnie że musi pobrać pliki ze strony domowej tego programu. Po wyrażeniu przeze mnie zgody pojawia sie komunikat że wystąpił błąd w trakcie popierania plików. Po próbie odpalenia programu X3 ModManager pojawia mi się komunikatCytatError downloading "msvcr and zlib1 Runtime" from x2e_runtime:resolving hostnameYou may try do download the file manually. Po próbie odpalenia programu wyskakuje mi informacjaCytatError starting program : ():File not found: x3mmext.dllNie wiem ale, ja ja tam nie widzę na stronie domowej żadnych plików do pobrania. A szkoda, bo miałem całkiem fajny pomysł Ktoś zna rozwiązanie tego problemu ? Edit:No cóż problem rozwiązany, nie byłem wystarczająco cierpliwy i nie czytałem dokładnie togo co było napisane na stronie domowej tego programu.Wystarczyło pobrać tylko pliki Visual Basic runtime libraries i Visual C runtime libraries. Z drugiej strony osoby posiadające program X3 Editor nie potrzebują programu X3 ModManager ponieważ X23 Editor posiada w sobie możliwość odczytania plików Cat.Temat do zamknięcia, lub do kosza, whatever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ten sam problem i rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 CytatTen sam problem i rozwiązanie.Rozwiązanie problemu zostało już podane post wcześniej Jak już pisałem wcześniej, X3 Editor 2 jest lepszy można edytować pliki tekstowe czyli przy spolszczaniu plików, rozpakowywać pliki PCK, jak i w łatwy i szybki sposób. Mało tego, X3 Editor 2 może wyodrębnić z katalogu z grą wszystkie najstarsze pliki jak Tship,Tfactory itd. itp. Czyli nie musimy szukać najwyższego pliku Dat, Cat by dokonywać w nim edycji .Generalnie rzecz ujmując X3 Editor 2 bije na łeb X3 Modmanager. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts