Riess Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Dzisiaj Caturday!Każdy kto chce aby kolejny tydzień był dobry, musi postnąć zdjęcie kota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 A oto fota mojego kota (przed chwilą zrobiona) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 A to jedna z kotek u mnie w domku, w czasie upałów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 A to moja kotka. Dziś rano zrobiła mi psikusa i rozwaliła półkę nad biurkiem. Muszę teraz ją naprawić (półkę, nie kotkę ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 A ja mam psa Drago - Labrador~10 tygodniPółrocznyPółtorej rocznyA tutaj atak Żarłacza białego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 Dzisiaj Caturday!Każdy kto chce aby kolejny tydzień był dobry, musi postnąć zdjęcie kota!Psy nie są kotami więc się nie liczą! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 kot, pies, żółw, rybka a kogo to? Psy również jak koty, są serdecznymi i oddanymi przyjaciółmi człowieka, które nie raz poświęcają swoje życie ratując nasze. Więc apeluje o nie dyskryminowanie ich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Obrządku Caturday dopełnili: Yacek, Prowler i Azakal.Caturday zakończony! następny za tydzień! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 No to ja też coś dam od siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Every day is Caturday! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Myślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?Ale skoro tak, to ja też dodam coś: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 CytatMyślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?Ale skoro tak, to ja też dodam coś:No ale widzisz Yacek ja dałem fotkę swojego serdecznego przyjaciela, gdzie defacto jest członkiem rodziny, a mi napisano że psy sie nie liczą To było podłe, niemiłe i nieuprzejme i rasistowskie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wookie Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Witam wszystkich! Tu są demoty o kotach... http://demotywatory.pl/4448/KOTY-NINJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 A mój pies ma potrójne obywatelstwo Ma czarna kropkę pomiędzy oczami ( hindus ), kupiłem go od rodziny mieszkająca w Walii i mieszka ze mną i moją panią. Więc szczeka po polsku i angielsku Jak idę z nim na spacer pokazuje mu na dach to szczeka - Ruufff Ruufff Po polsku też rozumie, ale tylko to co chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 CytatA mój pies ma potrójne obywatelstwo Ma czarna kropkę pomiędzy oczami ( hindus ), kupiłem go od rodziny mieszkająca w Walii i mieszka ze mną i moją panią. Więc szczeka po polsku i angielsku Jak idę z nim na spacer pokazuje mu na dach to szczeka - Ruufff Ruufff Po polsku też rozumie, ale tylko to co chce"Stary" nie wiem co brałeś, ale daj mi na to namiar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 CytatCytatMyślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?Ale skoro tak, to ja też dodam coś:No ale widzisz Yacek ja dałem fotkę swojego serdecznego przyjaciela, gdzie defacto jest członkiem rodziny, a mi napisano że psy sie nie liczą To było podłe, niemiłe i nieuprzejme i rasistowskie. Caturday is Caturday... Dla ludzi nie nadążających za siecią takie akcje polegają na wrzucaniu do tematu śmiesznych zdjęć kotów. Zwyczajowo organizuje się je w Soboty, nazywane od tego Caturdayem.A teraz zacznijcie czynić dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 NEW CATURDAY TODAY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts