Jump to content

Caturday! (Dużo grafik inside)

Riess
 Share

Recommended Posts

Cytat

Myślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?

Ale skoro tak, to ja też dodam coś:

No ale widzisz Yacek ja dałem fotkę swojego serdecznego przyjaciela, gdzie defacto jest członkiem rodziny, a mi napisano że psy sie nie liczą 🙁 To było podłe, niemiłe i nieuprzejme i rasistowskie. 😁

A mój pies ma potrójne obywatelstwo 😀 Ma czarna kropkę pomiędzy oczami ( hindus ), kupiłem go od rodziny mieszkająca w Walii i mieszka ze mną i moją panią. Więc szczeka po polsku i angielsku 😁 Jak idę z nim na spacer pokazuje mu na dach to szczeka - Ruufff Ruufff 😀 Po polsku też rozumie, ale tylko to co chce 🙁

Cytat

A mój pies ma potrójne obywatelstwo Ma czarna kropkę pomiędzy oczami ( hindus ), kupiłem go od rodziny mieszkająca w Walii i mieszka ze mną i moją panią. Więc szczeka po polsku i angielsku Jak idę z nim na spacer pokazuje mu na dach to szczeka - Ruufff Ruufff Po polsku też rozumie, ale tylko to co chce

"Stary" nie wiem co brałeś, ale daj mi na to namiar 🙁

Cytat
Cytat

Myślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?

Ale skoro tak, to ja też dodam coś:

No ale widzisz Yacek ja dałem fotkę swojego serdecznego przyjaciela, gdzie defacto jest członkiem rodziny, a mi napisano że psy sie nie liczą 🙁 To było podłe, niemiłe i nieuprzejme i rasistowskie. 😁

Caturday is Caturday... Dla ludzi nie nadążających za siecią takie akcje polegają na wrzucaniu do tematu śmiesznych zdjęć kotów. Zwyczajowo organizuje się je w Soboty, nazywane od tego Caturdayem.

A teraz zacznijcie czynić dobro!