Riess Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzisiaj Caturday!Każdy kto chce aby kolejny tydzień był dobry, musi postnąć zdjęcie kota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A oto fota mojego kota (przed chwilą zrobiona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A to jedna z kotek u mnie w domku, w czasie upałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A to moja kotka. Dziś rano zrobiła mi psikusa i rozwaliła półkę nad biurkiem. Muszę teraz ją naprawić (półkę, nie kotkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A ja mam psa Drago - Labrador~10 tygodniPółrocznyPółtorej rocznyA tutaj atak Żarłacza białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzisiaj Caturday!Każdy kto chce aby kolejny tydzień był dobry, musi postnąć zdjęcie kota!Psy nie są kotami więc się nie liczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 kot, pies, żółw, rybka a kogo to? Psy również jak koty, są serdecznymi i oddanymi przyjaciółmi człowieka, które nie raz poświęcają swoje życie ratując nasze. Więc apeluje o nie dyskryminowanie ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Obrządku Caturday dopełnili: Yacek, Prowler i Azakal.Caturday zakończony! następny za tydzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 No to ja też coś dam od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Every day is Caturday! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Myślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?Ale skoro tak, to ja też dodam coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 CytatMyślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?Ale skoro tak, to ja też dodam coś:No ale widzisz Yacek ja dałem fotkę swojego serdecznego przyjaciela, gdzie defacto jest członkiem rodziny, a mi napisano że psy sie nie liczą To było podłe, niemiłe i nieuprzejme i rasistowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookie Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam wszystkich! Tu są demoty o kotach... http://demotywatory.pl/4448/KOTY-NINJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A mój pies ma potrójne obywatelstwo Ma czarna kropkę pomiędzy oczami ( hindus ), kupiłem go od rodziny mieszkająca w Walii i mieszka ze mną i moją panią. Więc szczeka po polsku i angielsku Jak idę z nim na spacer pokazuje mu na dach to szczeka - Ruufff Ruufff Po polsku też rozumie, ale tylko to co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 CytatA mój pies ma potrójne obywatelstwo Ma czarna kropkę pomiędzy oczami ( hindus ), kupiłem go od rodziny mieszkająca w Walii i mieszka ze mną i moją panią. Więc szczeka po polsku i angielsku Jak idę z nim na spacer pokazuje mu na dach to szczeka - Ruufff Ruufff Po polsku też rozumie, ale tylko to co chce"Stary" nie wiem co brałeś, ale daj mi na to namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 CytatCytatMyślałem że mamy się tu chwalić własnymi zwierzętami, a nie zdjęciami znalezionymi w sieci?Ale skoro tak, to ja też dodam coś:No ale widzisz Yacek ja dałem fotkę swojego serdecznego przyjaciela, gdzie defacto jest członkiem rodziny, a mi napisano że psy sie nie liczą To było podłe, niemiłe i nieuprzejme i rasistowskie. Caturday is Caturday... Dla ludzi nie nadążających za siecią takie akcje polegają na wrzucaniu do tematu śmiesznych zdjęć kotów. Zwyczajowo organizuje się je w Soboty, nazywane od tego Caturdayem.A teraz zacznijcie czynić dobro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 NEW CATURDAY TODAY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi