Sorkvild Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Mam zainstalowany skrypt sektor takeover i wystarczy teraz ze ustawie swoja stacje handlowa w Avarice i sektor bedzie moj bez wykladania bajonskich sum za kupno? Do kupna stacji handlowej jeszcze troche mi brakuje, ale juz teraz zastanawiam sie nad ta inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Przeczytaj ten temat, a szczególnie ostatni mój post.Do tego przejąć można każdy sektor, a kupić tylko ten jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Aha czyli realnie sektor bedzie moj, zas oficjalnie niet. Ale co tam, lepsze to niz placic setki milionow kredytow za te przestrzen ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi