PawelKult Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Po dostarczeniu pasażerów do Heretics End do orbitalnej stacji obronnej wyświetliło się "Misja Zakończona" i teraz nie mam żadnej misji... W FAQ było napisane żeby pogadać z Mark Jackson w Wojskowej Placówce Patrolowej ale takiej w Heretics End nie widzę, może to w innym sektorze ? Ale nie mam żadnego naprowadzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jak pisałem FAQ misji to w Heretics End była Wojskowa Placówka Patrolowa, teraz jest to Orbitalna Stacja Obronna. Tak mała zmiana Wyskocz z sektora, triger kodu MD zaskoczy i pojawi ci się naprowadzanie i zaproszenie na pogawędkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKult Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Trochę to trwało ale w końcu pojawiła się misja, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Długo czekałeś?Mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKult Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Czekałem na SETA aż wyprodukują się 3 zaawansowane satelity w fabryce bo były potrzebne do misji i jak kupowałem trzecią to się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jeśli to nie był przypadek to trochę bezsensowne że tak porobili ale cóż,udam się po te satelity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Cytatjeśli to nie był przypadek to trochę bezsensowne że tak porobili ale cóż,udam się po te satelity Zapewne chodziło o czas potrzebny na wyprodukowanie 3 satelitów, a nie o sam fakt produkcji/kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Czyli co mam czekac kilka godzin aż mi misje dadzą? Wy też tak mieliście z tą misją że nie chciało jej dac?Grę kupiłem w wersji 2.5 i odrazu spatchowalem do 2.7 czy tam 2.7.1,czy to może byc tego wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 A co Ci tak spieszno? Polataj, handluj, walcz, misja sama przypomni o sobie. Jak pisałem, przeskok przez bramę skokową powoduje odświeżenie trigerów kodu MD, skocz więc gdzieś na kawę lub GW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 pownerwiały mnie gry niektóre ostatnio więc sie i na tc wnerwiłem pojawiło się w każdym razie po chwili ,kupowac satelit wczesniej nie musiałem ale za to kilku piratów sobie rozwaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKult Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Chodzi o to że czytałem wcześniej że satelity będą potrzebne więc czekając na misje poleciałem sobie po nie i misja pojawiła się akurat po takim czasie ile trwała produkcja, to nie jest warunek pojawienia się misji, możesz robić coś innego w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 CytatPo dostarczeniu pasażerów do Heretics End do orbitalnej stacji obronnej wyświetliło się "Misja Zakończona" i teraz nie mam żadnej misji... W FAQ było napisane żeby pogadać z Mark Jackson w Wojskowej Placówce Patrolowej ale takiej w Heretics End nie widzę, może to w innym sektorze ? Ale nie mam żadnego naprowadzania.To jest standard w tej misji. Ja misje Terran robiłem z 50 razy i za każdym razem było tak że po zadokowaniu do tej stacji leciałem sobie z Heretic End do Legend's Home po napęd skokowy bo po tej misji mieliśmy już dobry myśliwiec, który mogliśmy zdobyć w walce no i odpowiednią kasę. Więc to jest standardem że trzeba długoooo czekać na kolejną misję a raczej pogawędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Fabuła terrańska dzieli się na kilka (5) scen, które rozdzielone są właśnie takimi przerwami czasowymi. Ale co do czasu ich trwania, to różnie z tym bywa. Ja również robiłem fabułę kilkanaście razy i czasem bywało tak że nie zdążyłem oddokować od stacji ziemskiej (wiadomo jak długie odejście od nich jest) i już dostawałem zaproszenie do ponownego dokowania. Czasem wystarczyło wyskoczyć do sąsiedniego sektora. A czasem był to dłuższy czas. Jest to losowe, w kodzie MD fabuł czas odstępu zapisany jest jako losowy w przedziale od kilku minut do kilku godzin. Czasem też jak pisałem kod MD może się przyblokować i pomaga na to przeskok do innego sektora, ponieważ podczas takiego przeskoku, kiedy ładowane są dane o grze (czarny ekran w trakcie przeskoku), następuje odświeżenie trigerów kodów MD i skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi84-1906 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam wszystkich !!Coprawda jestem nowy na forum i gram też dopiero kilka dni ale jestem "już" na 5 misji terran i mam problem mianowicie zgubiłem kapitana Pearle'a . nie wiem gdzie sie podział a od czasu rozpoczęcia tej misji odwiedziłem ze setke sektorów ( badanie terenu ) nie mam pojęcia co teraz - a misji przerwać nie mozna proszę o POMOC. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Wczytać save sprzed zgubienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi84-1906 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dzięki- choć miałem nadzieje że odpowiedź będzie inna. poprostu żal bo uzbierałem już dość środków na jakąś korwete. Szkoda.Mimo wszystko DZIĘKI za szybką odpowiedź ( skoro YACEK tak pisze to nie może byc innego wyjścia )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Bo zakładam, że pisząc iż szukałeś wszędzie, to tak jest. czyli jeśli zmieniałeś statek na inny niż ten, w którym rozpocząłeś misję i do którego wsiadł Pearle, to szukałeś w ładowni tego statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi84-1906 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Tak sprawdzałem. Możliwe że tak było ( tzn miałem go w innym statku ale sprzedałem albo został zniszczony - statek ) Lipa PS fajnie że wiesz tak dużo może kiedyś ja też. puki co znajde stary save i zaczynam od nowa tą misję ( uczę się na błędach ).Dzięki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Wytrwałym być musisz by zamierzony cel osiągnąć, lecz pamiętaj, o ciemnej stronie bo ulec jej nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi