Lizard Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak sama nazwa wskazuje pogadajmy o sektorach. Jakie i dlaczego preferujecie sektory na rozwijanie biznesu lub innych własnych potrzeb?Ja na dzień dzisiejszy zdecydowanie preferuję dwa sektory z którymi od dłuższego czasu miewam iście lukratywne interesy. Po wykonaniu fabuły HUB lub za pomocą skryptu All Plots Complete łączę mój Hub pomiędzy dwoma sektorami Holy Trinity a Hells Atrium. Holy Trinity i Forgoten Gods idealnie nadają się na sektor w którym możemy budować kopalnie i fabryki produkujące jadło jak i drugorzędne surowce. Natomiast w Hells Atrium i Stone Patch buduje wszelkie konstrukcje które produkują surowce wymagane do produkcji statków. Te cztery sektory w zupełności wystarczają mi by rozwijać moje własne lukratywne interesy, a dzięki temu że są połączone Hub-em mam je wszystkie pod ręką.Ostatnio zastanawiam się również nad nowym sektorem który dodaje nam patch 2.7. Ma aż 300% nasłonecznienia, ale ostatnio jak wybudowałem kilka elektrowni XL to jakoś mi chyba normalnie produkowały ogniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 CytatOstatnio zastanawiam się również nad nowym sektorem który dodaje nam patch 2.7. Ma aż 300% nasłonecznienia, ale ostatnio jak wybudowałem kilka elektrowni XL to jakoś mi chyba normalnie produkowały ogniwa Witam ale pierwszy raz słyszę o tym że patch 2,7 dodawał jakiś sektor nikt nic o tym nie pisał a i na mapie scorpa nie widać nic nowego więc coś tu nie tak możesz to rozwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nowy sektor dodaje patch 2.6, a raczej zawarta w nim nowa fabuła New Home. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgadza się chodziło mi o patch 2.6 sorki za błąd, pisałem z głowy. Lecz w grze występuje tylko jeden sektor który ma nasłonecznienie 300% więc nie trudno było się domyśleć o jaki sektor mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi