Manigx Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 BUM :ph34: . Koniec Gry.Wersja X3TC obecnie 2.7.1, wcześniej 2.7Jeszcze w poprzedniej grze po reinstalacji gry robiłem od nowa fabuły. Przy drugiej misji Final Fury gdy trzeba skoczyć do sektora Kha'ak 841 mój statek eksploduje po pojawieniu się w sektorze.Uruchomiłem grę z profilu Spadkobierca i na próbę skoczyłem do tego sektora - to samo.Teraz niewiem czy to skutek latki 2.7 ,czy jakieś mody się pogryzły z najnowszą łatą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Też tak mam, skok i BUM.Wygląda na winę patcha 2.7, jak gram masz w mojej stopce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 A to właśnie 2.7.1 tego nie naprawił ? Dosyć poważny błąd więc raczej szybko to poprawią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Nie poprawił, mam 2.7.1Poważny błąd, ale nikt go nie opisał na forum Egosoftu, więc jak mają poprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 No to co za problem trzeba opisać Na angielskim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Cholera ja nie mam uprawnień żeby pisać na angielskim X3TC Technical Support :/ Yacek masz tam odpowiedni poziom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 CytatCholera ja nie mam uprawnień żeby pisać na angielskim X3TC Technical Support :/ Yacek masz tam odpowiedni poziom ?Pewnie że mam, przecież jestem tam moderatorem Ale nie wiem jak po angielsku będzie BUM, WIELKIE BUM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Już wiem jaka jest tego przyczyna. Stacja Kha'ak powstaje zbyt blisko środka sektora, a jak wiadomo skacząc do sektorów Kha'ak skaczemy do centrum sektora. Po skoku następuje kolizja i wielkie BUM naszego statku i stacji Kha'ak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manigx Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 Po kolejnej instalacji gry i rozpoczęciu nowej gry udało mi się wykonać tę misję lecąc tam Hyperionem.W zwykłym Eclipse (Zaćmienie) czy Aamon Prototyp i tak szanse na zrobienie tej misji bez wsparcia ciężkiego okrętu były niskie.Właściwie jedynym większym modem którego teraz nie instalowałem jest Immersive Backgrounds BETA1, ale nie wiem czy to miało jakiś wpływ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts