Manigx Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 BUM :ph34: . Koniec Gry.Wersja X3TC obecnie 2.7.1, wcześniej 2.7Jeszcze w poprzedniej grze po reinstalacji gry robiłem od nowa fabuły. Przy drugiej misji Final Fury gdy trzeba skoczyć do sektora Kha'ak 841 mój statek eksploduje po pojawieniu się w sektorze.Uruchomiłem grę z profilu Spadkobierca i na próbę skoczyłem do tego sektora - to samo.Teraz niewiem czy to skutek latki 2.7 ,czy jakieś mody się pogryzły z najnowszą łatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Też tak mam, skok i BUM.Wygląda na winę patcha 2.7, jak gram masz w mojej stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKult Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A to właśnie 2.7.1 tego nie naprawił ? Dosyć poważny błąd więc raczej szybko to poprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nie poprawił, mam 2.7.1Poważny błąd, ale nikt go nie opisał na forum Egosoftu, więc jak mają poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKult Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No to co za problem trzeba opisać Na angielskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKult Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cholera ja nie mam uprawnień żeby pisać na angielskim X3TC Technical Support :/ Yacek masz tam odpowiedni poziom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 CytatCholera ja nie mam uprawnień żeby pisać na angielskim X3TC Technical Support :/ Yacek masz tam odpowiedni poziom ?Pewnie że mam, przecież jestem tam moderatorem Ale nie wiem jak po angielsku będzie BUM, WIELKIE BUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Już wiem jaka jest tego przyczyna. Stacja Kha'ak powstaje zbyt blisko środka sektora, a jak wiadomo skacząc do sektorów Kha'ak skaczemy do centrum sektora. Po skoku następuje kolizja i wielkie BUM naszego statku i stacji Kha'ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Po kolejnej instalacji gry i rozpoczęciu nowej gry udało mi się wykonać tę misję lecąc tam Hyperionem.W zwykłym Eclipse (Zaćmienie) czy Aamon Prototyp i tak szanse na zrobienie tej misji bez wsparcia ciężkiego okrętu były niskie.Właściwie jedynym większym modem którego teraz nie instalowałem jest Immersive Backgrounds BETA1, ale nie wiem czy to miało jakiś wpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi