Lizard Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jak w temacie posiadam patch 2.7ale nie wiem czy może zainstalować CMod3. Już wcześniej miałem ten mod i byłem z niego zadowolony, ale patch 2.7 niby coś tam poprawia. Dlatego też chciałbym sie zapytać co jest lepsze Patch 2.7 czyli czysta gra czy CMod3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 http://xudb.pl/topic/1261-patch-2-7-ju-dostepny/page__st__10Do tej pory nie widzę żadnych problemów na linii współpracy między patchem 2.7 a combat mode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 CytatJak w temacie posiadam patch 2.7ale nie wiem czy może zainstalować CMod3. Już wcześniej miałem ten mod i byłem z niego zadowolony, ale patch 2.7 niby coś tam poprawia. Dlatego też chciałbym sie zapytać co jest lepsze Patch 2.7 czyli czysta gra czy CMod3 ?Z tego co się orientuję to patch 2.7 wpływa tylko na odgłosy wybuchów FLAKów, podczas gdy Cmod zmienia zupełnie balans modyfikując każdą dostępną w grze broń, więc nie bardzo jest jak porównywać te dwie rzeczy.Wybór to kwestia gustu- jeśli podoba Ci się walka przy włączonym Cmod to go zainstaluj, jeśli wolisz system uzbrojenia z vanilla to zostaw gołą 2.7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No tak, ale jak miałem patch 2.6 i Cmod 3 po zainstalowaniu patcha 2.7 patch ten "wykopał" mi Cmod3 z gry. Dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wykopał nie przez to, że nie są kompatybilne tylko pewnie Cmod miał jego numerek cat/dat (czyli 11). Tak działa instalator patcha, Yacek zawsze ostrzega przed tym przy ich opisie. Wersja 2.7.1 zastąpi Ci 12.cat/dat, jeśli takowy już posiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tak, wiem że kolejny patch nadpisuje cat i dat. Mój Cmod3 miał nr 14, zresztą przed instalką 2.7 zmieniłem nazwę 11 cat i dat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tak czy inaczej, od paru dni używam Cmoda z 2.7 i jak na razie żadnych problemów nie zauważyłem. Możesz śmiało uruchamiać jeśli dobrze Ci się z nim grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Cmod3, ten bez tships nie konfliktuje z patchem. Jest tez wersja cmoda zmieniajace parametry statkow i tym samym dodajaca swoj plik tships i z tego co widzialem na forum ego to uzytkownicy tej akurat wersji znalezli niezgodnosci, w zwiazku z czym nie jest ona juz polecana.Jednym slowem standardowy cmod 3 jest wciaz aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi