Sorkvild Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Czesc witam wszystkich. Napewno ktos tu musi byc zarejestrowanym uzytkownikiem forum thexuniverse.com na tyle dlugo by moc sciagnac pliki. Ostatnio sie tam zalogowalem i nabilem kilka postow ale za nic w swiecie nie moge scignac tego pliku. Dosteje info ze nie mam uprawnien by moc scignac ten plik.oto link http://www.thexuniverse.com/forum/attachment.php?attachmentid=244&d=1203652621To zwykly skrypt dajacy troche tchnienia w skostniala gospodarke terran w swiecie x. Jesli ktos muglby scignac ten pliczek to prosze o kontakt PW lub centralnie wrzucic go tutaj;) Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Z Twojego linka dostaję jakiś dziwny komunikat, chociaż jestem tam zarejestrowany. Czy chodzi Ci o plik "XTM_TerranEconomicsFix.spk". Jeśli tak, to mogę Ci go rzucić na maila. Podaj tylko adres na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja bym prosił nawet abyś go wrzucił na jakiś serwer, aby każdy mógł z niego korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 CytatJa bym prosił nawet abyś go wrzucił na jakiś serwer, aby każdy mógł z niego korzystać. Też by mi się bardzo przydał.CytatmuglbyAuć moje oczy... szczypieeeWężykiem Ci nie podkreśla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dokladnie to ten plik Podalem ci moj mail na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wrzućcie go gdzieś na serwer, wygodniej będzie. Bo i mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Klient płaci - klient ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 A wolno tak? Gdyby zespół XTM-a chciał to by dał linka do pliku, a udostępnili go tylko zarejestrowanym użytkownikom. <_< A zresztą ja tylko tak retorycznie pytam, sam już pobrałem. Dzięki, jak wrócę do X3 to sprawdzę, chyba że ktoś wcześniej się pochwali jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Trafiłam na niego w którymś wątku na na oficjalnym forum Ego. Nie było nigdzie zastrzeżenia praw i ściągnąłem bez problemu. Postaram się poszukać i wrzucę linka, tylko już nie pamiętam, gdzie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Uruchomiłem na chwile grę, tylko po to by zobaczyć czy ten skrypt coś daje.Zaraz po włączeniu ekonomii ziemskiej (Rozgrywka/Ustawienia sztucznej inteligencji/Help Terran Economics - trzeba przestawić na TAK) w ziemskich sektorach pojawiło się po kilka statków Baldur i Sleipnir wożących towary pomiędzy ziemskimi stacjami. Czy da coś więcej, oprócz tego że ziemskie fabryki zaczną w końcu produkować, to jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nie pomogę, bo sam nie wiem - nie używałem go długo. W poprzedniej rozgrywce po zainstalowaniu trzeba było się wynieść z sektorów ziemskich (misje gonerskie). Teraz jeszcze sie nie dochrapałem dostatecznej reputacji, a już nie gram tak intensywnie.Na oficjalnym forum czytałem o nim dość pochlebne opinie, ale bliższych doświadczeń nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razegis Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Bram nie zauważyłem. dopiero jak napisałeś sprawdziłem na mapie Scorpa (nawyk wyciągania aktualnych danych z gry działa poprawnie ) i faktycznie mam dodatkowe bramy:Między księżycem a Obłokiem OortaMiędzy Merkurym a The Wall (przy czym w tym ostatnim są teraz dwie bramy Północne, choć ta nowe to powinna być raczej wschodnia).Tak więc sektory ziemskie nie są już tak bardzo na uboczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razegis Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Tyle zachodu by kupić Tyra? Można w inny prostszy sposób.Nie wiedziałem że morze może się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi