Jump to content

Prosba o sciagniecie pliku

Sorkvild
 Share

Recommended Posts

Czesc witam wszystkich.

Napewno ktos tu musi byc zarejestrowanym uzytkownikiem forum thexuniverse.com na tyle dlugo by moc sciagnac pliki. Ostatnio sie tam zalogowalem i nabilem kilka postow ale za nic w swiecie nie moge scignac tego pliku. Dosteje info ze nie mam uprawnien by moc scignac ten plik.

oto link http://www.thexuniverse.com/forum/attachment.php?attachmentid=244&d=1203652621

To zwykly skrypt dajacy troche tchnienia w skostniala gospodarke terran w swiecie x. Jesli ktos muglby scignac ten pliczek to prosze o kontakt PW lub centralnie wrzucic go tutaj;) Dzieki!

• 2 weeks later...

A wolno tak? Gdyby zespół XTM-a chciał to by dał linka do pliku, a udostępnili go tylko zarejestrowanym użytkownikom. <_<

A zresztą ja tylko tak retorycznie pytam, sam już pobrałem. 😆

Dzięki, jak wrócę do X3 to sprawdzę, chyba że ktoś wcześniej się pochwali jak to działa.

Uruchomiłem na chwile grę, tylko po to by zobaczyć czy ten skrypt coś daje.

Zaraz po włączeniu ekonomii ziemskiej (Rozgrywka/Ustawienia sztucznej inteligencji/Help Terran Economics - trzeba przestawić na TAK) w ziemskich sektorach pojawiło się po kilka statków Baldur i Sleipnir wożących towary pomiędzy ziemskimi stacjami. Czy da coś więcej, oprócz tego że ziemskie fabryki zaczną w końcu produkować, to jeszcze nie wiem.

Nie pomogę, bo sam nie wiem - nie używałem go długo. W poprzedniej rozgrywce po zainstalowaniu trzeba było się wynieść z sektorów ziemskich (misje gonerskie). Teraz jeszcze sie nie dochrapałem dostatecznej reputacji, a już nie gram tak intensywnie.

Na oficjalnym forum czytałem o nim dość pochlebne opinie, ale bliższych doświadczeń nie mam 😀

Bram nie zauważyłem. dopiero jak napisałeś sprawdziłem na mapie Scorpa (nawyk wyciągania aktualnych danych z gry działa poprawnie 😀 ) i faktycznie mam dodatkowe bramy:

Między księżycem a Obłokiem Oorta

Między Merkurym a The Wall (przy czym w tym ostatnim są teraz dwie bramy Północne, choć ta nowe to powinna być raczej wschodnia).

Tak więc sektory ziemskie nie są już tak bardzo na uboczu.