Woleyko Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mam pewien problem z misją chodzi tu o misje w której mamy przeskanować podejrzane statki przemytników , po przeskanowaniu 10 , 4 z nich były moim celem od czasu do czasu pojawiał się także księcia frachtowiec , jednak po ich rozwaleniu dalej pokazuje że mam przeskanować podejrzane statki a więcej już nie ma.W oknie moje misje pokazuje że do ukończenia misji zostało 0 , co mam zrobić głowie się z tym już 5 - tą godzinę i dalej nie wiem o co chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 A na jakim patchu grasz? Bo problem znany i miał być rozwiązany w patchu 2.6.PS. Twoim zadaniem w tych misjach jest tylko skanowanie statków i szukanie tych z nielegalnym towarem. Nie musisz ich niszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 1.4 wersja gry ... a ile mam takich wykryć statków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Najnowszy patch to 2.7, poszukaj informacji o nim na forum i zainstaluj.Nie wiem, dawno nie robiłem tych misji, ale chyba w briefingu masz podaną ilość. Jeśli nie, to bez znaczenia, misja ma czas trwania, jeśli się skończy, dostaniesz info że nie przeskanowałeś żadnego statku i zapłacą Ci tylko za fatygę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 No właśnie w tym problem to nie jet na czas a nie mam informacji ile mam wykryć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Z tego co pamiętam miałem czas. Tak czy siak zainstaluj patcha 2.7 było w dużo poprawek misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam jak dobrze pamiętam w misjach patrolowych sektora w poszukiwaniu nielegalnych towarów to należy posiadać licencje policyjną danej rasy aby legalnie skanować statki; oraz dobry i szybki statek w twoim posiadaniu i skanować wszystkie jak leci(szukać statków na uboczu sektora przemykających ukradkiem przez sektor) przez określony czas misji( czas do końca misji jest wyświetlony pod ikoną z lewego górnego rogu pod nazwą moje misje ) po tym czasie będzie podany komunikat od zleceniodawcy o jakości twojej pracy i wypłata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Muszę powiedzieć że zainstalowałem patch 2.7 sprawdziłem czas i ... dalej to samo : Limit czasu <nieograniczone> Do zniszczenia pozostało <0>celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Na już trwającą misję ewentualne poprawki patcha raczej nie pomogą. Jedyne wyjście to jej przerwanie albo załadowanie stanu gry jeszcze sprzed rozpoczęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Musze powiedzieć że spieprzyłem sprawę gdyż nadpisywałem stan gry i może gdybym wczytał poprzedni było by dobrze , a teraz jestem zmuszony zacząć od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 a autozapisy przy dokowaniu do stacji są 3 takie no chyba że dokowałeś w trakcie tej misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 CytatMusze powiedzieć że spieprzyłem sprawę gdyż nadpisywałem stan gry i może gdybym wczytał poprzedni było by dobrze , a teraz jestem zmuszony zacząć od nowa...A co za problem. Takich misji będziesz miał jeszcze mnóstwo. To są misje poboczne, a nie fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi