Xenon.Q Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam,mam problem z jedną misją.Więc problem jest nastempujący: Misja ma nazwe Poszukiwania skarbów (lub Poszukiwacz skarbów)no nic ale jest tam taka treść:Wskazówka 1Z krańca królestwa musisz się ruszyć jeden i pięć.Pośród wielu asteroidów znajdziesz jedną która bedzie kryła niespodziankę. Większości nie pamiętam ale może ktoś miał tą misje i wie jak ją zrobić.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 FAQ misji fabuły TC, fabuła Polowanie na skarby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidrosik Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam,Gram w X3 TC (PL) bez skryptów, jestem na wskazówce nr 1 w misji Treasure Hunt.1. Po wejściu do sektora Ore belt nie wskazuje mi asteroidy.2. Po zniszeczeniu asteroidy o wspórzędnych 10,5,44 (krzem a nie Nividium) nie widzę kontenera (nawet po rozdrobnieniu asteroidy)proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 1. Albo nie widzisz jej na mapie, albo masz błąd w misji.2. Bo to nie ta asteroida. Skanowanie odpowiedniej asteroidy wykazuje w jej zawartości Nividium. I tylko zniszczenie tej asteroidy da nam Moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarex2 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 gram od niedawna w ta gre i nie znalazlem jeszcze na forum tematu "misje".mam wiec prosbe: gram scenariusz obroncza terranski i nie moge przejscmisji z dostarczeniem "kogos" do stacji. kupilem "autobus" i wiem do jakiej stacji mam dostarczyc, tylko nie wiem z kąd mam ich odebrac. poprzedna misja zkonczyla sie w systemie wojskowym i nie moge tam teraz wskoczyc bo do mnie strzelaja. prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jeśli chodzi ci o misje z fabuły, to wszystkie fabuły tą opisane w FAQ fabuł TC, link jest w drugim poście tego tematu. Poszukaj odpowiedniej fabuły w FAQ i szukaj opisu misji.Jeśli chodzi zaś o zwykłą misję transportu pasażerów, to podobnie jak w misjach fabuły działa naprowadzanie na obiekty misji. Jeśli masz kilka naraz misji otwartych, to musisz tylko przełączyć naprowadzania na tę misję, którą aktualnie masz zamiar wykonać i stacja zostanie oznaczona, jako stacja początkowa misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi