LeWaR Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Fajny program dla fajnej klawiaturyhttp://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=279123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Fajny bajer, choc sama klawiatura jest dosc droga ok. 600 zeta :/Wybrałbym juz predzej dobry wolant, zeby lepiej wczuc sie w latanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No fajna klawiatura, ale nie polecam jej - Szmelc. Pierwsza z nich spaliła mi PC-ta - wylała mi się woda na klawiaturę i kaput Więc kupiłem sobie rok temu sprzęt za 1400 funtów ( składak ) + taka sama klawiatura Za drugim razem też mi się wylała woda, ale tym razem padała już sama klawiatura - Ogólnie rzecz ujmując z moich testów wynika że klawiatura NIE jest wodoszczelna PS. Historie lubią się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi