LeWaR Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Fajny program dla fajnej klawiaturyhttp://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=279123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Fajny bajer, choc sama klawiatura jest dosc droga ok. 600 zeta :/Wybrałbym juz predzej dobry wolant, zeby lepiej wczuc sie w latanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 No fajna klawiatura, ale nie polecam jej - Szmelc. Pierwsza z nich spaliła mi PC-ta - wylała mi się woda na klawiaturę i kaput Więc kupiłem sobie rok temu sprzęt za 1400 funtów ( składak ) + taka sama klawiatura Za drugim razem też mi się wylała woda, ale tym razem padała już sama klawiatura - Ogólnie rzecz ujmując z moich testów wynika że klawiatura NIE jest wodoszczelna PS. Historie lubią się powtarzać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts