matrix forever Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Czy jest istnieje jakiś skrypt eliminujący lub ograniczający piratów i khaak? Oraz czy istnieje jakiś pozwalający na natychmiastowe przejecie bazy, sektora statku? P.S Tak, tak wiem len jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Skryptu usuwającego piratów czy khaak raczej nie znajdziesz ale mógłbyś wypróbować cheat package. Z tego co pamiętam zawierał on opcję zmiany reputacji u poszczególnych ras, możliwe że są wśród nich również Kha'ak. Jeśli linka nie ma na forum to poszperaj tam: http://forum.egosoft.com/viewforum.php?f=25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrix forever Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 Zmiany reputacji próbowałem na piratów to działa ale khaaki i xenoni jakoś nie chcą mnie polubić...A jest może coś dzięki czemu można kupować "najlepsze" statki w stoczni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 CytatA jest może coś dzięki czemu można kupować "najlepsze" statki w stoczni.Jest, zwie sie reputacja. Musisz nad nia pracowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak "najlepszy statek" bo każdy ma jakieś plusy i minusy, po drugie grając na czitach nie będziesz miał satysfakcji z gry (jeżeli wiesz co to znaczy, chyba że każdą grę na czitach przechodzisz - pozdro), po trzecie jak nie umiesz grać i uciekasz się do czitów to się naucz grać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 A ja bym powiedział, że w X2 The Threat reputacja nie ma znaczenia, jeśli chodzi o dostępność statków w stoczniach. Od początku gry można kupić każdy dowolny statek (z wyjątkiem Khaak i Xenonów) trzeba mieć tylko gotówkę i oczywiście móc lądować na stacjach danej rasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 To moze pomieszalo mnie sie to z rangami. W X2 byly rangi handlowa i bojowa, tylko czy aby ktoras z tych rang nie wplywala na dostepnosc statku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Im większa reputacja u danej rasy tym lepsze statki zgodzą się oni sprzedać. Ranga bojowa ponoć wpływa tylko na to że będziemy mieli większe szanse że wrogi pilot wyskoczy ze statku gdy podczas walki się z nim skomunikujemy i wybierzemy "Poddaj się". Ponoć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Azakal dobrze gada. W X2 rangi nie wpływają na dostępność statków. Wystarczy móc lądować na stacji i mieć $$$. Tak samo ze sprzętem. Pozwalają dokować, masz kasę? Dokuj i bierz co chcesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 I jeszcze sobie X2 instalne.... Rybołów - to było to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 CytatI jeszcze sobie X2 instalne.... Rybołów - to było to....Ten wygląd, ta moc... Nikt mu nie podskoczył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 CytatCytatI jeszcze sobie X2 instalne.... Rybołów - to było to....Ten wygląd, ta moc... Nikt mu nie podskoczył.Co prawda już nie ta moc, ale wygląd dalej ten sam http://stare.xudb.pl/viewtopic.php?f=24&t=1413 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Zarowno w XTM i TC z SRM rybolow jedynka wciaz znajduje zastosowanie. Uzywam go jako handlarza bronia, To silnie opancerzony, dobrze uzbrojony statek z przyzwoita jak na korwete ladownia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 CytatCo prawda już nie ta moc, ale wygląd dalej ten sam http://stare.xudb.pl/viewtopic.php?f=24&t=1413Już od kilku dni szykuje się do gry z SRM ale na razie mam DDTC i chciałem zrobić w końcu fabułę gonerów (jakoś nigdy nie miałem do niej cierpliwości a teraz tak mnie naszło) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts