matrix forever Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czy jest istnieje jakiś skrypt eliminujący lub ograniczający piratów i khaak? Oraz czy istnieje jakiś pozwalający na natychmiastowe przejecie bazy, sektora statku? P.S Tak, tak wiem len jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Skryptu usuwającego piratów czy khaak raczej nie znajdziesz ale mógłbyś wypróbować cheat package. Z tego co pamiętam zawierał on opcję zmiany reputacji u poszczególnych ras, możliwe że są wśród nich również Kha'ak. Jeśli linka nie ma na forum to poszperaj tam: http://forum.egosoft.com/viewforum.php?f=25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix forever Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zmiany reputacji próbowałem na piratów to działa ale khaaki i xenoni jakoś nie chcą mnie polubić...A jest może coś dzięki czemu można kupować "najlepsze" statki w stoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 CytatA jest może coś dzięki czemu można kupować "najlepsze" statki w stoczni.Jest, zwie sie reputacja. Musisz nad nia pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak "najlepszy statek" bo każdy ma jakieś plusy i minusy, po drugie grając na czitach nie będziesz miał satysfakcji z gry (jeżeli wiesz co to znaczy, chyba że każdą grę na czitach przechodzisz - pozdro), po trzecie jak nie umiesz grać i uciekasz się do czitów to się naucz grać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A ja bym powiedział, że w X2 The Threat reputacja nie ma znaczenia, jeśli chodzi o dostępność statków w stoczniach. Od początku gry można kupić każdy dowolny statek (z wyjątkiem Khaak i Xenonów) trzeba mieć tylko gotówkę i oczywiście móc lądować na stacjach danej rasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 To moze pomieszalo mnie sie to z rangami. W X2 byly rangi handlowa i bojowa, tylko czy aby ktoras z tych rang nie wplywala na dostepnosc statku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Im większa reputacja u danej rasy tym lepsze statki zgodzą się oni sprzedać. Ranga bojowa ponoć wpływa tylko na to że będziemy mieli większe szanse że wrogi pilot wyskoczy ze statku gdy podczas walki się z nim skomunikujemy i wybierzemy "Poddaj się". Ponoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Azakal dobrze gada. W X2 rangi nie wpływają na dostępność statków. Wystarczy móc lądować na stacji i mieć $$$. Tak samo ze sprzętem. Pozwalają dokować, masz kasę? Dokuj i bierz co chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 I jeszcze sobie X2 instalne.... Rybołów - to było to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 CytatI jeszcze sobie X2 instalne.... Rybołów - to było to....Ten wygląd, ta moc... Nikt mu nie podskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 CytatCytatI jeszcze sobie X2 instalne.... Rybołów - to było to....Ten wygląd, ta moc... Nikt mu nie podskoczył.Co prawda już nie ta moc, ale wygląd dalej ten sam http://stare.xudb.pl/viewtopic.php?f=24&t=1413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zarowno w XTM i TC z SRM rybolow jedynka wciaz znajduje zastosowanie. Uzywam go jako handlarza bronia, To silnie opancerzony, dobrze uzbrojony statek z przyzwoita jak na korwete ladownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 CytatCo prawda już nie ta moc, ale wygląd dalej ten sam http://stare.xudb.pl/viewtopic.php?f=24&t=1413Już od kilku dni szykuje się do gry z SRM ale na razie mam DDTC i chciałem zrobić w końcu fabułę gonerów (jakoś nigdy nie miałem do niej cierpliwości a teraz tak mnie naszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi