mike Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam zakupiłem sobie okręt Aquilo M7 miał mieć 3 wieże 2x8 działek i tylną z dwoma, niestety nie sprawdziłem jak wygląda "od środka", gdy TL-m zakupiłem uzbrojenie okazało się że dostępna jest tylko tylna wieżyczka, a przednie są niedostępne (wygląda jak błąd gry) da się to jakoś naprawić ???? szkoda mi pozbywać się statku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ten statek to M7m, czyli korweta rakietowa, w przedniej wieży można stosować tylko rakiety, masz to na screenie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Nie wiem czy zostało to poprawione w nowym patchu ale Aquilo nie obsługiwał kapsuł abordażowych, co dosyć ograniczało jego przydatność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 M7M nie bez powodu tak się nazywa to M zaraz po 7 oznacza Missile - rakieta. Czyli to jest Fregata rakietowa. Żadne inne uzbrojenie nie wejdzie, tylko rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 a to tego nie wiedziałem, myślałem że to 8 działek + rakiety teraz to się sprawa wyjaśniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi