mike Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Witam zakupiłem sobie okręt Aquilo M7 miał mieć 3 wieże 2x8 działek i tylną z dwoma, niestety nie sprawdziłem jak wygląda "od środka", gdy TL-m zakupiłem uzbrojenie okazało się że dostępna jest tylko tylna wieżyczka, a przednie są niedostępne (wygląda jak błąd gry) da się to jakoś naprawić ???? szkoda mi pozbywać się statku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Ten statek to M7m, czyli korweta rakietowa, w przedniej wieży można stosować tylko rakiety, masz to na screenie opisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Nie wiem czy zostało to poprawione w nowym patchu ale Aquilo nie obsługiwał kapsuł abordażowych, co dosyć ograniczało jego przydatność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 M7M nie bez powodu tak się nazywa to M zaraz po 7 oznacza Missile - rakieta. Czyli to jest Fregata rakietowa. Żadne inne uzbrojenie nie wejdzie, tylko rakiety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 a to tego nie wiedziałem, myślałem że to 8 działek + rakiety teraz to się sprawa wyjaśniła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts