rolnik_pl Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam, po dość dłuższej przerwie wracam do TC, jednak ku mojemu miłemu zaskoczeniu wiele się zmieniło i nie mam pojęcia od czego zacząć . Jakie dodatki zainstalować, w jakiej kolejności itp. Jeszcze jedno pytanie, czy jest możliwość zainstalowania 2.6 oraz DDTC. Oraz z jakimi skryptami ma konflikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 CytatJeszcze jedno pytanie, czy jest możliwość zainstalowania 2.6 oraz DDTC. Oraz z jakimi skryptami ma konflikt.Jest. Zobacz w mojej stopce na link "Używane skrypty i mody". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Wielkie dzięki, ale tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi